Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ημουν κι εγώ στο πλοίο…

απο το blog του Κώστα Ασημακόπουλου:

ΥΓ1: Στον τελικό του κυπέλλου γυναικών έβαλε και λίγο το χεράκι του ο Βασίλης Ράπτης για να τελειώσει 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. Δεν έδωσε φιλέ της Σαπαρέφσκα στο τέλος του 2ου σετ κι ο Ηρακλής δίκαια φωνάζει γιατί θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-1 σετ. Όχι, ότι θα είχε αλλάξει κάτι ως προς τη νικήτρια ομάδα αλλά θα παίζονταν λίγο ματσάκι παραπάνω κι ο Ηρακλής θα κέρδιζε πιο πολλές εντυπώσεις.


ΥΓ2:Ο Ράπτης είχε σαφείς εντολές: Οποια ομάδα πάρει το 1ο σετ πρέπει να κερδίσει 3-0 σετ για να τελειώνει 3-0 ο τελικός. Στις 8.30μ.μ. του Σαββάτου όλη η Ελλάδα έσβηνε τα φώτα κι έπρεπε να μεταδώσει η τηλεόραση την απονομή. Πριν την ώρα της γης έπρεπε να γίνει η ώρα της απονομής. Μετά την Πάτρα και το ΟΑΚΑ εάν έχανε κι αυτή την απονομή ο Προσαλίκας θα έσκιζε τα πρακτικά των εκλογών.


ΥΓ3: Όλα τα λεφτά είναι η ανάλυση του Προσαλίκα στον Κυριακίδη για τα είδη των μπλοκ που υπάρχουν. Κάποια στιγμή του λέει ότι υπάρχει και το «μπλοκ φρυγανιέρα». Όταν ο Κυριακίδης ρώτησε τι εννοεί με το «φρυγανιέρα» ο Προσαλίκας απάντησε: Πρόκειται το μπλοκ που κάνει ο αθλητής βγάζοντας κάθετα τα χέρια του πάνω από το φιλέ όπως η φρυγανιέρα πετάει το ψωμί.


ΥΓ4: Πολλές απουσίες πήραμε στην Ερμούπολη. Ούτε Μπεργελές, ούτε Λιοσάτος. Οι κακιές γλώσσες λένε ότι δεν τους προσκάλεσαν μέσω του ΔΣ και έχουν παράπονα.


ΥΓ5: Αυτό πάλι πρώτη φορά το είδαμε. Να πωλούνται οι επώνυμες προσκλήσεις του τελικού προς 20 και 30 Ευρώ και μάλιστα επώνυμους.

ΥΓ9: Τα δημοσιογραφικά του γυμναστηρίου «Δ.Βικέλλας» στη Σύρο είναι σκέτη καρμανιόλα. Εχει καραβίσια σκάλα για πεζοναύτες κι έτσι και φύγεις ή, θα κρεμαστείς ή, θα φυτευτείς.


ΥΓ10: Και το υπόγειο της οργανωτικής επιτροπής ήταν όλα τα λεφτά. Σκέτη γιάφκα.


ΥΓ11: Στον Φοίνικα Σύρου έχουν να πληρωθούν πριν το 2009. Τα παίρνουν σε μετοχές του βόλεϊ.

ολόκληρο το post εδώ