Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Θεόδωρος Τενέζος (7)

Θεόδωρος Τενέζος
Επιχειρηματίας

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε,
Βρίσκομαι στην 50ή ημέρα της Πολιτικής Απεργίας Πείνας έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού. Για την πραγματοποίηση της ακραίας αυτής ειρηνικής διαμαρτυρίας μου ενημερωθήκατε με την υπ'αριθμ. πρ. Κ 2549 επιστολή μου στις 20-3-2009, όταν βρισκόμουν στην 36 ημέρα.

Έκτοτε ουδέν ενδιαφέρον επιδείξατε, αναδεικνύοντας μία πρωτοφανή για τα παγκόσμια ανθρώπινα δεδομένα ανάλγητη προσωπική συμπεριφορά αδιαφορίας. Συμπεριφορά που δεν επιδεικνύεται ούτε όταν αντιμετωπίζονται περιπτώσεις ακραίων εγκληματιών, στους οποίους βεβαίως δεν διανοούμαι ότι με κατατάσσετε. Με την παρούσα, αιτώ όπως δεχθείτε άμεσα την επιτροπή συμπαράστασης η οποία έχει σχηματιστεί, προκειμένου να σας ενημερώσει για τα αιτήματα και την κατάστασή μου.

Ο Απεργός Πείνας,

Θεόδωρος Τενέζος

Τηλέφωνο επαφής 6982009287
tenezos@hotmail.com

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Η IRON TENCO ΑΕ δημιουργήθηκε στην Αθήνα, στα τέλη Ιουλίου 2004.
Εδρεύει στην οδό Κων/πόλεως 18, στον Ρέντη και, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση, νόμιμοι εκπρόσωποι ήμασταν ο κ. Κοσμόπουλος κι εγώ.
Η εγγραφή τότε στο site alibaba.com έγινε το 2005 και νόμιμα δηλώθηκε ως νόμιμος εκπρόσωπος ο κ. Κοσμόπουλος, λόγω του ότι εγώ δεν γνωρίζω την αγγλική γλώσσα.

Σκοπός μας ήταν η επέκταση της επιχείρησής μας και η διεύρυνση της δικτύωσής μας, προκειμένου να εισάγουμε σίδηρο, κάτω από την ασφυκτική πίεση των καρτέλ.
Το οίκημα όπου στεγάζεται η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρος (ΜΚΟ) STOPCARTEL, ενοικιάστηκε από εμένα, πολύ πιό νωρίς και, με παραχωρητήριο, έδωσα στην STOPCARTEL το 30% ως νόμιμη, δηλωμένη στην εφορία έδρα.

Κανείς δεν έκρυψε ποτέ πως η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία δημιουργήθηκε και από εμένα σαν ιδρυτικό μέλος τον Νοέμβριο του 2006, μετά την καταστροφή που μας επέφεραν οι καταγγελλόμενοι οπός είχαμε νόμιμο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σαν ενεργοί πολίτες.
Σκοπός της είναι η, με κάθε νόμιμο μέσο, συμπαράσταση στα θύματα των καρτέλ και των μονοπωλίων.

Το STOPCARTEL λειτουργεί από συνεισφορές δικές μας και των μελών του χωρίς να έχει ζητήσει ή και να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε φορέα σαν επιχείριση.
Άλλωστε από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του STOPCARTEL τονίστηκε ότι ιδρυτές μιας τέτοιας οργάνωσης δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από θύματα καρτέλ.

Στον κ. Σανιδά έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα, όσον αφορά την IRON TENCO AE και την καταγγελία μου και είναι γνώστης της ύπαρξης της ΜΚΟ STOPCARTEL.
Όσον αφορά τη λασπολογία το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι η καταγγελία δεν έχει γίνει λόγω χρεών, υπάρχει ο φάκελος με τα έγγραφα και τα extree των τραπεζών, που δηλώνουν ότι, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν υπήρχαν δυσμενή στοιχεία, ακάλυπτες επιταγές ή καθυστέρηση πληρωμών, παρ' όλο που από τις 30/05/2006 η Λιανός ΑΕ είχε διακόψει αναίτια την προμήθεια σιδήρου που διενεργούσε μέσω τριγωνικής συναλλαγής με τη ΣΙΔΕΝΟΡ, παίρνοντας 580.000?.

Πειράζει πολύ μάλλον τα μεγάλα συμφέροντα η καταγγελία μου κατά του πιο σκληρού καρτέλ και το ότι καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των τραπεζών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και ότι καταγγείλαμε στην ΕΕ σωρεία καρτέλ στον ελληνικό χώρο που καταδυναστεύουν και οδηγούν στην φτώχεια τους Έλληνες πολίτες.
Όσον αφορά τα στοιχεία, εδώ και σχεδόν πενήντα μέρες καταγγέλλω ότι υπάρχουν στην γωνία Πατησίων και Κότσικα, στην σκηνή μου.

Η υβριστικές φράσεις προς τον πολιτικό κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε απέναντι στα καρτέλ, δεν με αντιπροσωπεύουν.

Η δε σύγκριση με τον σχιζοφρενή, όπως αναφέρεται, Παπαδόπουλο είναι τουλάχιστον... ατυχής!

Για τις ύβρεις και την συκοφαντία που ανώνυμα εξαπέλυσαν εναντίον μου, χωρίς να έχουν ελέγξει τον φάκελο μου, είναι τουλάχιστον ανέντιμο για δημοσιο-γράφους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το δημόσιο συμφέρον.

Είναι καιρός να πάψουν τα μεγάλα συμφέροντα να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ blogs.

Επαναλαμβάνω ότι, εάν κάποιος έχει στοιχεία, ΕΠΩΝΥΜΑ, ας τα καταθέσει, αλλιώς ας ΣΙΩΠΗΣΕΙ.


Τενέζος Θεόδωρος
Τηλ: 6982009287
Email: tenezos@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα...

Κώλυμα της Κομισιόν σχετικά με τη συνεργασία ΟΤΕ-Ντόιτσε Τέλεκομ

Εσπευσμένη μετάβαση στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΟΤΕ Π. Βουρλούμης, προκειμένου να συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά από κωλύματα που προβάλουν οι Ευρωπαίοι σχετικά με τη συνεργασία ΟΤΕ - Ντόιτσε Τέλεκομ. Η γερμανική εταιρεία απειλεί τον ΟΤΕ ότι εάν δεν διευθετηθεί άμεσα η υπόθεση, η συμφωνία θα ακυρωθεί εξ ολοκλήρου.

Η Κομισιόν προβάλει δυσκολίες στη συνεργασία των δύο εταιρειών γιατί θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει παραβιάσει τις διατάξεις της εσωτερικής αγοράς περί ελεύθερης κυκλοφορίας κεφαλαίων.

Διαβάστε περισσότερα...

υποβίβασαν μαθητή λόγω απουσιών από την Γ΄ στην Α΄ Λυκείου

από:antrikos.wordpress.com

Μια και ασχολούμαι και με Σύλλογο Γονέων, αναδημοσίευσα στο blog μου από το Ιντιμίντια το θέμα για το μαθητή που άφησαν στάσιμο και υποβίβασαν λόγω απουσιών από την Γ΄ στην Α΄ Λυκείου.
Μετά από μερικές μέρες βρήκα ως σχόλιο μια ανακοίνωση "Εκπαιδευτικών" του Λυκείου Λευκίμμης προερχόμενη από το φασιστοτρωκτικό. Απ' αυτή την ανακοίνωση, αν αληθεύει και δεν είναι μια απ' τις συνηθισμένες φασιστικές προβοκάτσιες, φαίνεται πως ο πόλεμος ενάντια στο μαθητή συνεχίζεται απ' αυτούς που πρέπει να γαληνέψουν την ψυχή του.
Έτσι όπως παρουσιάζεται η ανακοίνωση προφανώς δεν ανήκει στο Σύλλογο Καθηγητών ως όργανο του Λυκείου Λευκίμης αλλά σε μεμονωμένους εκπαιδευτικούς, κι αυτό αμφίβολο. Πάντως αν πράγματι υπάρχουν εκπαιδευτικοί που συνεχίζουν την κόντρα, διαπράττουν τεράστιο παιδαγωγικό ολίσθημα.
Δεν δημοσιεύω την ανακοίνωση των "Εκπαιδευτικών" για να μη τους δώσω τροφή για συνέχεια, μπορείτε όμως να τη δείτε στο blog μου μαζί με την απάντηση στο σχόλιο, που τη ρίχνω κι εδώ με ψιλά γράμματα:

Εντάξει,
Αφού σας στηρίζει και το φασιστοτρωκτικό, καταλαβαίνουμε πολύ καλά τις προθέσεις σας.
Αντί ν’ αγωνιστείτε λοιπόν να έχουν όλοι το δικαίωμα να προσφεύγουν δικαστικά όταν θεωρούν ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά τους, θεωρείτε την άσκηση του δικαιώματος ως ένδειξη πλούτου.

Επιπλέον ο καθένας μας μπορεί να δει ότι η γνώμη σας για τη δικαιοσύνη της Χώρας είναι η χειρότερη. Παρόλο που φαίνεστε πως είστε πειθήνιοι δημόσιοι υπάλληλοι, θεωρείτε ότι η δικαιοσύνη ξεπουλήθηκε σ’ αυτόν που είχε τα λεφτά και του έδωσε την αναστολή μέχρι την κανονική εκδίκαση. Αφού λοιπόν η λαμπρή δικαιοσύνης σας ξεπουλιέται για μια χούφτα δολάρια, γιατί σπεύδετε να εφαρμόσετε την απόφασή της όταν σας βολεύει; Τώρα που σας βολεύει δεν είναι ξεπουλημένη;

Γι’ αυτό ακριβώς όλοι έχουμε πάρει χαμπάρι ότι η ιστορία αυτή συνεχίζεται για λόγους αντεκδίκησης. Για να δει ο ηττημένος ποιος είναι ο νικητής. Πώς κάνουν οι προτεστάντες παρέλαση στη γειτονιά των καθολικών στο Μπέλφαστ; Να έτσι ακριβώς!
Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι σ’ όλα τα σχολεία που έχω υπόψη μου ο Σύλλογος Καθηγητών προσπαθεί να δικαιολογήσει τις αδικαιολόγητες απουσίες για να μη μείνει το παιδί, υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις που καθηγητές δεν δίνουν τις κρίσιμες απουσίες για να περαστούν, για να γλιτώσει το παιδί το κόψιμο.
Ντροπή σας κ.κ. “Εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Λευκίμμης”!


περισσότερα εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Υπάρχει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου που θα καταθέσει ερώτηση στην κυβέρνηση, με την οποία θα ζητάει ΟΛΑ τα στοιχεία, για…


Ποιος αποφάσισε και ποιος υπόγραψε για να μεταβούν στρατιώτες του Ισραήλ στην Κρήτη;
Να κατατεθεί στη βουλή η σχετική απόφαση.

Η είσοδος ξένων, ενόπλων στρατιωτών στην χώρας μας μπορεί να γίνει με προφορικές συμφωνίες;

Ο κ. Παυλόπουλος, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πολιτικός προϊστάμενος της ΚΥΠ, να καταθέσει στη βουλή την απόφαση που υπόγραψε για τη μετάβαση κλιμακίου ξένης μυστικής υπηρεσίας (Μοσάντ) στην Κρήτη.

Με ποια Συνταγματική διάταξη έγινε σωματικός έλεγχος στους φιλάθλους, όχι για εκρηκτικά, αλλά για σημαίες και πανό, που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ;

Η έγγραφή εντολή του κυρίου Παυλόπουλου να κατατεθεί στη βουλή!
Υπήρξε εντολή να διακοπούν όλες οι επικοινωνίες κινητής τηλεφωνίας στο Ηράκλειο της Κρήτης και γιατί;

Υπήρχαν Εισαγγελικές εντολές για τις απειλές που εκτόξευαν σε φιλάθλους οι γραβατωμένοι, «περίεργοι», που από τα βίντεο αποδεικνύεται ότι ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ σε ένστολους Έλληνες Αστυνομικούς;
Να δούμε…

Θα υπάρξουν βουλευτές που δεν ανήκουν στους προσκυνημένους;
Η προοδευτική αντιπολίτευση θα αφήσει να περάσει έτσι μία ακόμη Συνταγματική εκτροπή της κυβέρνησης;

Οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας μπορούν να μας ενημερώσουν αν δέχονται εντολές και από αξιωματικούς ξένων μυστικών υπηρεσιών;
Πως αντέδρασαν για να υπερασπιστούν το Σύνταγμα;

sibilla-gr-sibilla



Διαβάστε περισσότερα...

blogoσφαιρα

Κόντρα στους υποκριτές... από το greki-gr




Σαν τα βόδια στο παχνί...
Η Ναταλία σχολιάζει την επικαιρότητα... εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

αντιπολεμικές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Τρεις αντιπολεμικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη σήμερα με αφορμή και τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί από το ΚΚΕ στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 12.00, η δεύτερη την ίδια ώρα στις 12.00 στην Καμάρα από την “Δράση κατά του Πολέμου”, ενώ η τρίτη στις 12.00 στην Καμάρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Google Street View

"Οργισμένοι αγρότες από την Αγγλία ακινητοποίησαν τα οχήματα της Google Street View που ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα.
Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως η νέα υπηρεσία της google δίνει προσωπικά δεδομένα χωρίς την άδεια τους και ταυτόχρονα γίνετε ένα πολύ καλό εργαλείο στα χέρια επιτήδειων κακοποιών
Το γεγονός συνέβη εχθές και ο φόβος των κάτοικων του...

Buckinghamshire στρέφεται τώρα στις τρεις διαρρήξεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Broughton, κοντά στο Milton Keynes, και πιστεύουν ότι οι ψηφιακές φωτογραφίες από τους δρόμους θα πρέπει να χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλείο για την περαιτέρω διαρρήξεις.
Εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι σε κάθε νέα προσπάθεια ορισμένες φορές αντιμετωπίζουν απρόβλεπτες προκλήσεις, και το Street View δεν αποτελεί εξαίρεση. Γνωρίζουμε ότι μερικοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι για τις εικόνες από τα σπίτια τους ή τα αυτοκίνητα που περιλαμβάνονται στο προϊόν, γι ‘αυτό παρέχουμε έναν εύκολο τρόπο με τον όποιο μπορεί κανείς να ζητήσει την απομάκρυνση των εικόνων"

περισσότερα εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

πορεία με μάσκες σήμερα 4/4/09


Διαβάστε περισσότερα...

περί ανέμων.......



Η φετινή επέτειος της δολοφονίας του Μάρτιν Λούθερ αποκτά διαφορετική σημασία καθώς 4 δεκαετίες μετά η Αμερική διαθέτει έναν Αφροαμερικανό Πρόεδρο στο τιμόνι της...εδώ

























τι έγινε με την σινεμανία την πέμπτη ?
πάνω που έκανε καινούρια εκπομπή μας τρέλαναν στις στις διακοπές στο τέλος δεν κατάλαβα τι είδα.....το θέμα ήταν το βιετνάμ.
είναι μία από τις λίγες καλές εκπομπές στην ελληνική τv βάλτε την και λίγο ποιο νωρίς......
το group της για όσους έχουν facebook εδώ












να ζεσταθεί το κωλ...κοκαλάκι μας εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Δεύτερο υποψήφιο για ΓΓ του ΝΑΤΟ απαιτεί ο Ερντογάν

από: tvxs

Οι 28 ηγέτες συμμετέχουν σήμερα το πρωί σε μία συμβολική τελετή, κατά την οποία θα διασχίσουν τον ποταμό Ρήνο, περνώντας από τη γέφυρα που ενώνει τη Γερμανία με τη Γαλλία. Στη συνέχεια, θα μεταβούν στο Στρασβούργο, όπου στις 10 αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ.

Επί ποδός βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς από την Πέμπτη σημειώνονται συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών. Χθες αναφέρθηκαν και μικροτραυματισμοί πολιτών.

Εν τω μεταξύ και δεύτερο υποψήφιο για τη θέση του γενικού γραμματέα - εκτός του Δανού Ράσμουσεν- απαίτησε από το ΝΑΤΟ ο Τούρκος πρωθυπουργός. Όπως δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν, ο Ράσμουσεν δεν είναι ο καλύτερος υποψήφιος για να φέρει εις πέρας την αποστολή του ΝΑΤΟ, που είναι η διατήρηση της ειρήνης και ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δανός πρωθυπουργός είχε δηλώσει το 2003 ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε σχετικά θέματα:

«Όχι στον πόλεμο, όχι στο ΝΑΤΟ» Νέο παράθυρο

Τα «ανοιχτά μέτωπα» της συνόδου του ΝΑΤΟ

Διαβάστε περισσότερα...

που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος…


Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο είναι από την Λίμνη Εύβοιας και δημοσιεύονται στο
agroschannel
Οι εικόνες με έκαναν να αναρωτηθώ αν το έκανε ανθρώπινο χέρι.
Ο Ζήσης Κωνσταντίνου είχε την απάντηση σε μια σακούλα. 100 τουλάχιστον “φόλες” με υδροκυάνιο είχαν σκορπιστεί σε όλη την περιοχή για να θέσουν σε εφαρμογή ένα απάνθρωπο σχέδιο.
Οι εικόνες σοκάρουν, το Agroschannel αποφάσισε να μεταδώσει τις εικόνες χωρίς επεξεργασία για να φανεί η αλήθεια , να αποκαλυφθούν τα αρρωστημένα μυαλά, για να δούμε που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος…


Διαβάστε περισσότερα...

“Πρέπει να παραιτηθεί” λέει ο υφυπουργός Γ.Πλακιωτάκης

Μετά το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, για τη διερεύνηση των ευθυνών του πρώην υπουργού Αριστοτέλη Παυλίδη μετά από τις σχετικές καταγγελίες του εφοπλιστή Φώτη Μανούση και τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή, η Ν.Δ φαίνεται ότι λέει “Ναι” σε αυτό το αίτημα.
Απομένει, βέβαια να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και μέσα στη Βουλή, στη σχετική ψηφοφορία. Την ίδια στιγμή όμως, ο υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9, ζήτησε την παραίτηση από τη βουλευτική έδρα του πρώην υπουργού.

Διαβάστε περισσότερα...

Αμερικανικό “μήνυμα” στα Σκόπια για το ΝΑΤΟ

O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέϊμς Στάϊνμεπεργκ έστειλε το δικό του “μήνυμα” στα Σκόπια. Σε συνάντηση που είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα με τους πρεσβευτές της Αλβανίας και της Κροατίας, οι χώρες των οποίων ουσιαστικά τώρα εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ.
Tο Πρακτορείο Ειδήσεων της γειτονικής μας χώρας μεταδίδει, ότι ο Στάϊνεμπεργκ δήλωσε προς τους παρευρισκόμενους ότι τα Σκόπια θα μπορέσουν να γίνουν μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, μόλις επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας τους με την Ελλάδα και όχι νωρίτερα.

πηγή:newsblog.gr

Διαβάστε περισσότερα...

anti-βιοτικό (5)

Απαντήσεις δεκτές και επιθυμητές στο:

anti_viotiko@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα...

anti-βιοτικό (4)

φίλη ειρήνη
καταρχήν δεν περίμενα να το έχει γράψει αυτό το κείμενο παιδί(!!!)
κι αυτό φαίνεται από τις επιφυλάξεις που είχα και έγραψα: αναγνώστης-μάλλον γονέας.(κι ακόμα έχω)

όπως είπες κι εσύ<<δεν μπορώ να ξέρω αν ο συγκεκριμένος μαθητής βοηθήθηκε από γονέα ή όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση εκφράζει και τη δική του άποψη>>,άρα συμφωνούμε.

σε καμία περίπτωση δεν κάνω κρητική απλά σχολιάζω και εκφράζω και κάποιες απόψεις που εκφράζουν μόνο εμένα.

εννοείτε πως συμφωνώ μαζί σου θεωρώ όπως έγραψα ότι οι μαθητές είναι σε μια ηλικία που μπορούν να κρίνουν μόνοι τους το τι γίνεται γύρω τους.
Συνεπάγεται ότι μπορεί να λάβουν και ακραίες θέσεις ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχονται,γιαυτό και γράφω σε αυτό το ύφος όπως θα μιλούσα και σε μια απλή συζήτηση με κάποιον π.χ. σε μια παρέα .

τέλος,όπως σου έγραψα και παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν κάνω κρητική απλά σχολιάζω,άρα δεν κρίνω κανέναν και ιδικά ολόκληρη εφημερίδα απο ένα κείμενο.

έγραψα και στο απογευματινό μου post ότι τα παιδιά φαίνεται να είναι πολύ δημιουργικά κι αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο να τα στηρίξεις (όποιες κι αν είναι οι θέσεις τους)γιαυτό μην ευχαριστείς κανέναν,θεωρώ οτι είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τα στηρίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα...

anti-βιοτικό (3)

Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο σχετικά με το άρθρο. Θα κάνουμε σχετική παραπομπή.
Ωστόσο θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα, ως μέλος της Συντακτικής Ομάδας.
1ον, το antiΒιοτικό αφορά μόνο μαθητές και πλέον όχι μόνο από Σύρο. Έχει ακόμα αλλά3ει και η ονομασία (βλ φύλλο 5)
2ον, δεν μπορώ να 3έρω αν ο συγκεκριμένος μαθητής βοηθήθηκε από γονέα ή όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση εκφράζει και τη δική του άποψη. Δεν έχει καμία σημασία ο τρόπος, αλλά το γεγονός. Και είναι πολύ σημαντικό που είχε το θάρρος να πεί κάτι διαφορετικό για τον κόσμο που εσύ και γώ παλεύουμε για να γίνει το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ αποδεκτό. Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό το ότι δίνουμε τη δυνατότητα στους συμμαθητές μας να γράψουν ό,τι σκέφτονται, ό,τι αυτό κι αν είναι.
3ον, ο κόσμος θα ήταν πολύ μονότονος και χωρίς ενδιαφέρον αν όλοι βλέπαμε τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία.
4ον, εφόσον θεωρείς ότι οι μαθητές και οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να κρίνουν, συνεπάγεται ότι μπορεί να λάβουν και ακραίες θέσεις ανάλογα με τα ερεθίσματα που δέχονται. Αν δεν ίσχυε αυτό δεν θα υπήρχε άκρα δε3ιά ή άκρα αριστερά και λοιπά.
5ον, κανείς δεν ελέγχει την εφημερίδα, γιατί δεν χρειάζεται εφόσον συμφωνούμε στο 4ο.
6ον, ως συντακτική ομάδα έχουμε υποχρέωση να δημοσιεύουμε τα πάντα αρκεί να μην αντιβαίνουν στο άρθρο 14 περί λογοκρισίας. Και μάλιστα βάσει αυτού είμαστε δεσμευμένοι να δημοσιεύουμε και κάθε απάντηση.
7ον, επομένως μην κρίνεις από ένα κείμενο όλους τους μαθητές. Και αυτό ισχύει για όλα τα άρθρα σε όλα τα φύλλα.
8ον, όπως είπες "όλες οι απόψεις είναι σεβαστές", "δημοκρατία έχουμε"
9ον, δεν προσπαθώ να πείσω τον οποιονδήποτε για την ορθότητα των σκέψεών μου. Συζητώ και βρίσκω τη συνισταμένη. Αν καταλαβαίνεις τί εννοώ.
10ον, οι παραπάνω απόψεις εκφράζουν εμένα και μόνο -για να μην παρεξηγηθώ- και δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο άρθρο, αλλά οποιοδήποτε αμφιλεγόμενο.
Δεν είμαι απόλυτη όπως βλέπεις, αλλά διαλλακτική.

Κατά τα άλλα, ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ειρήνη Παλαιολόγου,
μέλος της Σ.Ο του antiΒιοτικού.

Διαβάστε περισσότερα...