Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

τελευταίο ποστ για αυτό το καλοκαίρι!

τελευταίο ποστ για αυτό το καλοκαίρι,οι αναρτήσεις θα ξαναρχίσουν αρχές Σεπτεμβρίου!










Τον τελευταίο καιρό συμμετέχω και στο un-censored.co.cc ένα ολόφρεσκο φόρουμ που φτιάχτηκε από νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) και έχει σκοπό του την ελευθερία του λόγου και την ανταλλαγή απόψεων!
Στην δημιουργία του οδήγησε τους Admins του και στην συνέχεια και μένα η απογοήτευση που εισπράξαμε από άλλους χώρους του διαδικτύου που δήθεν προσφέρονταν σαν φιλελεύθεροι....
ενώ στην συνέχεια διαπιστώναμε πως εμμέσως πλην σαφώς, μας έδειχναν τον δρόμο προς την έξοδο...καθώς αντιδρούσαμε η προωθούσαμε-αναρτούσαμε αντίθετες απόψεις, σε μια απίστευτα ρατσιστική προπαγάνδα χειρότερη και ποιο βρόμικη πολλές φορές και από την προπαγάνδα που προωθούν τα κλασσικά κατευθυνόμενα media.
Σας περιμένουμε λοιπόν στο ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ un-censored.co.cc
για ανταλλαγές απόψεων, από όποια κατεύθυνση και αν προέρχονται, αναρτήσεις σε παντός είδους θέματα και ειδήσεις, αλλά πάνω από όλα γιατί έχουμε έχουμε φτιάξει μια ωραία μεγάλη παρέα!

Να είστε επιεικείς είμαστε ακόμα στην αρχή και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι...



ακόμα επισκεφθείτε το group στο facebook : ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΟ


ένα group που φτιάχτηκε για να προωθήσει ένα πρόβλημα για το νησί μας την Σύρο, την υπερβολική και υπερτυπική αστυνόμευση που μόνο στην εδώ θα διαπιστώσετε αν έρθετε ότι υπάρχει.
Δημιουργεί προβλήματα σε όσους ζουν από τον τουρισμό και κυρίως σε όσους έρχονται διακοπές και θέλουν να περάσουν καλά.
Περιμένουμε την στήριξή σας.

Διαβάστε περισσότερα...