Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

προεκλογικές μπαρούφες ...


Προεκλογικό μπόνους 500 ευρώ για αλλαγή κλιματιστικών
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: η Αστυνομική Ταυτότητα και ένα απλό φωτοαντίγραφο αυτής ή το Διαβατήριο σε περίπτωση ξένης υπηκοότητας ένα αντίγραφο ενός πρόσφατου λογαριασμού της ΔΕΗ (της οικίας στην οποία θα αντικατασταθεί το κλιματιστικό)
Δεν υπάρχει περιορισμός στην παλαιότητα και το είδος της συσκευής που πρόκειται να αντικατασταθεί, αρκεί να βρίσκεται εν λειτουργία τη στιγμή της απεγκατάστασης της και εγκατάστασης της νέας συσκευής.

κάτι σε τριχίλιαρο πυρόπληκτων μου κάνει αυτό...

Διαβάστε περισσότερα...

προεκλογικές ιστορίες



















τρέξτε όλοι να βρούμε γρήγορα χώρο για το καινούργιο νοσοκομείο...

και πες ότι θα γίνει, εννοείτε ότι το χρειαζόμαστε !
πώς θα το εξοπλίσουμε?
με αέρα?έχουμε καταλάβει πόσα χρωστάει το Υπ. Υγείας ?
έγραψα και εχτές για τις ελήψεις που έχει το νοσοκομείο Σύρου.
Την επίσχεση εργασίας που έκαναν οι γιατροί πριν 2 μήνες την ξεχάσαμε?
μάλλον την ξέχασαν και οι ίδιοι....
Με πρώτο τον πρόεδρο του νοσοκομείου που χειροκροτούσε "αυθόρμητα" στην ομιλία του Αβραμόπουλου.

Περαστικά μας...





Διαβάστε περισσότερα...

go home

Αντί να φορτώνουμε τα λάθη μας γύρω γύρω, μπορούμε απλά,όταν δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε άλλο στις υποχρεώσεις μας, να πάμε σπίτι μας.
Οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Ας βάλει επιτέλους "κάποιος" τα πράγματα στην θέση τους.
Υπάρχουν αρκετοί εκλεγμένοι,ποιο νέοι και ποιο χαρισματικοί ,με εμφανή την διάθεση να προσφέρουν.
Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να πούμε όχι σε ότι γίνεται καθεστώς....




Διαβάστε περισσότερα...

ελεύθεροι επαγγελματίες οι μπάτσοι...


Αστυνόμος που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, γιατί απαιτούσε και έπαιρνε χρήματα από μετανάστες, προκειμένου να τους διευκολύνει για την υποβολή αιτήσεων ασύλου.

Για την ακρίβεια, συνελήφθησαν για την υπόθεση έξι άτομα, 2 ημεδαποί και 4 αλλοδαποί, με τις κατηγορίες της δωροδοκίας, δωροληψίας και παράβασης του Ν. 3386/05 «περί Αλλοδαπών».

Ένας εκ των Ελλήνων συλληφθέντων είναι 44χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνεργαζόμενος με συνεργό του ημεδαπή γυναίκα (επίσης συλληφθείσα) ενεργούσε προκειμένου οι αλλοδαποί να παρακάμπτουν τις τεράστιες ουρές που περιμένουν για τη συνήθη διαδικασία υποβολής αιτήματος ασύλου.
Η δραστηριότητά τους αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, όταν πήραν 1.200 ευρώ προκαταβολή από τέσσερις μετανάστες και επρόκειτο να πάρουν άλλα τόσα, όταν θα ολοκληρωνόταν η διαδικασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο αστυνομικός και η συνεργός του προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, με το αζημίωτο, σε οχτώ ακόμα μετανάστες.Μόνο???Λέω εγώ τώρα....
Όλοι οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.Μέχρι να το ξεχάσουμε....


Μετά από αυτό το υπουργείο αποφάσισε οι μπάτσοι να μην θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι αλλά ελεύθεροι επαγγελματίες...θα κάνουν έναρξη επαγγέλματος αμέσως μετά την σχολή και θα κόβουν δελτία παροχής υπηρεσιών,όπως άλλωστε τόσοι άλλοι που συνεργάζονται με το δημόσιο.
Ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να παίρνουν και δικές τους δουλειές,να διατηρούν γραφεία παροχής υπηρεσιών για μετανάστες,νυχτερινά κέντρα,"αγανακτισμένους πολίτες",εμπόρους ναρκωτικών κτλπ.
Αυτό δίνει μια νέα πνοή στην Ελληνική αστυνομία καθώς φαίνεται αισθητά η προώθηση του νεοφιλελευθερισμού και της ελεύθερης αγοράς...
Σύμφωνο ήταν και το υπουργείο οικονομικών,καθώς θα μπορεί να φορολογεί ένα μεγάλο κομμάτι του μαύρου χρήματος που διακινείται στην Ελλάδα.
Γλυτώνοντας επίσης ένα μεγάλο ποσό,που δαπανάτε για δώρα,άδειες,κτλπ μιας και τώρα σαν ελεύθεροι επαγγελματίες οι μπάτσοι δεν θα τα δικαιούνται..

..καλές δουλειές λοιπόν...




Διαβάστε περισσότερα...