Σάββατο 11 Απριλίου 2009

περι ανέμων....

τι πίνεις και δεν μας δίνεις

Μόνο ως αποκύημα καλπάζουσας φαντασίας και ασφαλώς ανεκδοτολογία θα μπορούσαμε να πάρουμε το γεγονός ότι κάποιος μισθοσυντήρητος πολίτης δώρισε τις οικονομίες του στο κράτος, θέλοντας να βοηθήσει στην εξυγίανση των οικονομικών του. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό!!!
Στην πράξη αυτή προχώρησε ιερέας στην Ηλεία, όπου δώρισε στο κράτος 70.000 ευρώ.
Η ενέργεια αυτή του συνταξιούχου ιερέα από την ορεινή Ηλεία να καταθέσει στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία το ποσό των 70.000 ευρώ για να στηρίξει, όπως τόνισε, το κράτος που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, έχει προκαλέσει αίσθηση.
Οι υπάλληλοι της εφορίας στον Πύργο έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν ο ιερέας τους ζήτησε να τον ενημερώσουν ποια διαδικασία χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος πολίτης που θα εκδηλώσει την επιθυμία να δωρίσει χρήματα στο Δημόσιο.
Προφανώς οι υπάλληλοι δεν είχαν αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση και έτσι απευθύνθηκαν στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών για να ρωτήσουν το τι πρέπει να κάνουν. Οι συνάδελφοί τους στο υπουργείο Οικονομικών βρέθηκαν προ εκπλήξεως και δεν πίστευαν τα όσα άκουγαν.
oπως φάνηκε, ούτε αυτοί είχαν αντιμετωπίσει στο παρελθόν τέτοια περίπτωση. Τελικά μετά το πρώτο σοκ βρήκαν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην εφορία του Πύργου.
Αυτοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν τον συνταξιούχο ιερέα για το τι χρειάζεται να κάνει προκειμένου να δωρίσει χρήματα στο Δημόσιο.
Ετσι χθες το πρωί ο ηλικιωμένος κατέθεσε το σεβαστό πόσο των 70 χιλιάδων ευρώ στο Δημόσιο Ταμείο.

μετακομίζω πάω Πύργο!είναι σε άλλα επίπεδα οι ανθρωποι...


οχι δεν γίνεται... δεν είναι δυνατόν...


Μανούσης, στην χτεσινή του κατάθεση
για την προανακριτική επιτροπή της Βουλής:

«δεν περίμενα επί Νέας Δημοκρατίας να χρειάζεται να δώσω χρήματα για να πάρω δουλειά»

στην ελλάδα?την χώρα της απόλυτης αξιοκρατίας να γίνονται τέτοια πράγματα?
και ειδικά επι ΝΔ...
προτοφανές για την χώρα μας!
πραγματικά έχω μίνει μαλάκας!


τρόμος και παράνοια στην θεσσαλονικη


Από το πρωί γράφετε και ακούγετε η ανησυχητική κινητοποίηση της αστυνομίας Θεσσαλονίκης.
Ο λόγος για μια ομάδα νεαρών (μάλλον 30 άτομα)που συγκεντρώθηκαν κοντά στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Παύλου Μελά.
Οι νεαροί ήταν βαριά οπλισμένοι με μία σκάλα(!!!)
επιχείρησαν να κατεβάσουν κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας.
Η περιοχή τελικά είχε αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες διενεργούν ελέγχους.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές.

Πόσοι αστυνομία χρειάζετε για 30 νεαρούς με μια σκάλα??
έλεος λυπηθείτε μας έχουμε πραγματικά προβλήματα....


μποικοτάζ στην μαλακία...



Μετά την αηδία με την ώρα της γης η αποβλάκωση συνεχίζετε:
μποϊκοτάζ κατά του ακριβού καφέ κάνουν σήμερα πολλοί καταναλωτές.
H κίνηση οργανώθηκε μέσω διαδικτύου, όπου κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες ένα "σκληρό" κείμενο, το οποίο σκοπεύει στο να διεκδικήσουν ο πολίτης δυναμικά «τον απαιτούμενο σεβασμό προς τον πελάτη, την τσέπη του και τη νοημοσύνη του».
Κάθε χρόνο καταναλώνονται στη χώρα μας περισσότερα από 5,8 δισ. φλιτζάνια καφέ, με κόστος που αγγίζει περίπου τα 1,8 δισ. ευρώ.

Για κάντε μια βόλτα στην παραλία της Ερμούpolice να δείτε μποϊκοτάζ......
Ας σκεφτούμε λίγο το ποιος θα πρέπει να ελέγχει της τιμές..ας δούμε λίγο την νομοθεσία για τις τιμές στις τουριστικές περιοχές και αν θέλει κάποιος να
κάνει κάτι, ας ενημερώσει των κόσμο για τις δικλίδες και πώς φτάνουν σε αυτές τις τιμές τα συγκεκριμένα προϊόντα.
καλά είναι με τους συμβολισμούς και τις αηδίες..



να δείς τι σου 'χω για μετά....






πιτσιρίκος:

Η επίθεση του σπουδαστή στη Σχολή του ΟΑΕΔ δεν χαρακτηρίστηκε από κανέναν "μεμονωμένο περιστατικό". Όλοι κατάλαβαν πως αυτό θα ξανασυμβεί. Σύντομα.














άλλα μεγαλεία



































πηγές: tvxs,ethnos,πιτσιρίκος,dr.seeng,ανθρωποθυρίθα...

Διαβάστε περισσότερα...

γενικά....

παράνομη αντιγραφή και χρήση
της εφαρμογής των ΚΕΠ


Τα Δικαστήρια εξέδωσαν απόφαση-καταπέλτη κατά του ομίλου εταιρειών Infoquest και της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ για παράνομη αντιγραφή και χρήση της εφαρμογής των ΚΕΠ!
Οι πρωτοφανείς αποκαλύψεις που έγιναν πριν λίγες ώρες στο Δικαστήριο έφεραν στο φως παράνομες πρακτικές πρωτοφανούς υποκλοπής πνευματικών δικαιωμάτων, που πυροδότησαν μια βόμβα πολλών μεγατόνων στα θεμέλια των ΚΕΠ.
Η απόφαση αυτή φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το Υπ. Εσωτερικών, αφού αυτό είναι ο τελικός αποδέκτης και χρήστης της παράνομης αυτής εφαρμογής. Τώρα, το Υπ. Εσωτερικών θα πρέπει να λογοδοτήσει για ποιον λόγο επαναγόρασε μια εφαρμογή που ήδη είχε αγοράσει και χρησιμοποιούσε για πολλά χρόνια; Ποιοι επωφελήθηκαν οικονομικά απ’ αυτή τη συναλλαγή;

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί Παυλίδη

Με απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που ερευνά το θέμα της εμπλοκής του Αρ.Παυλίδη στον εκβιασμό που έχει καταγγείλει ο Φ.Μανούσης για τους διαγωνισμούς των δρομολογίων των άγονων γραμμών του Αιγαίου, αποφασίσθηκε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών όλων των μελών της οικογένειας του πρώην υπουργού. Στο μεταξύ η κατάθεση μάρτυρα - στενού συνεργάτη του πρώην υπουργού, περιέπλεξε περισσότερα τα πράγματα, καθώς από τα λεγόμενά του προέκυψε ότι υπήρχε υπερτίμημα στην αγορά του διαμερίσματος, για λογαριασμό της κόρης του πρώην υπουργού, το οποίο και δεν είχε δηλωθεί στο σχετικό συμβόλαιο αγοράς.

Δεν υπογράφει ο Σημίτης το αίτημα
για σύσταση εξεταστικής για τη Siemens



Με τις υπογραφές όλων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εκτός από αυτήν του Κ.Σημίτη, κατατέθηκε το αίτημα από την αξιωματική αντιπολίτευση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, για το θέμα της Siemens. Αν και στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού προσπάθησαν να “διασκεδάσουν” τις εντυπώσεις, εντούτοις από την όλη υπόθεση καταδεικνύονται δύο ζητήματα: το πρώτο ότι συνεχίζει να υπάρχει διάσταση ανάμεσα στις απόψεις του πρώην και του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ.




Μέσα από αυτή την πρώτη διαφοροποίηση περνάμε και στη δεύτερη, που έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να προσεγγίζονται ζητήματα που αφορούν στη δική του περίοδο διακυβέρνησης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κ.Σημίτης θεωρεί ότι το έργο του έχει μείνει απροστάτευτο απέναντι στην κριτική της Ν.Δ, χωρίς η τωρινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να το υπερασπίζεται επαρκώς.
(στην φωτό δεν είναι ο Σημίτης(!!!)πλάκα δεν έχει....(??).εδώ)

“Θερμή υποδοχή” στον πρωθυπουργό
οι ροδακινοπαραγογοί Πέλλας


Το Νομό Πέλλας επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός για σύντομη επίσκεψη.
“Θερμή υποδοχή” ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό οι ροδακινοπαραγωγοί του Νομού, οι οποίοι, όπως έχουν ανακοινώσει, θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους αριστερά και δεξιά του δρόμου.

ομάδα Δ
σας ποστάρω και μια φωτογραφία της ομάδας Δ που δημοσιεύτηκε στο athens.indymedia
η διακριτικότητα και η οργάνωση τους δεν περιγράφετε....


















πηγές:
indymedia,prezatv,newsblog,ανθρωποθυρίδα....

Διαβάστε περισσότερα...