Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Αντε και καλή τύχη μάγκες




πήραν τα λύτρα από την απαγωγή του Παναγόπουλου και πάνε να τα φάνε. Σε καλή μεριά και καλή τους όρεξη.
Και αύριο έπρεπε να απολογηθούν στην δίκη για την προηγούμενη απόδραση. Καλά...
θα είναι αντ'αυτών οι δικηγόροι τους. Να δούμε πότε θα παραιτηθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Σε διαθεσιμότητα τίθενται σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι των φυλακών Κορυδαλλού, όσοι είχαν βάρδια και ήταν στην αρμοδιότητα τους και πάνε κατευθείαν για την δικαιοσύνη.
Αλκέτ Ριτζάι με τον Βασίλη Παλαιοκώστα που εχει καταφερει 2 φορες να αποδρασει απο τον Κορυδαλλο με ελικοπτερο!!!




Διαβάστε περισσότερα...

τυφλά χτυπήματα και συνεργασία με ξένες υπηρεσίες


Τον έντονο προβληματισμό του για τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
«Έχουμε τυφλά χτυπήματα από ανθρώπους που έχουν ως ιδεολογία το μίσος» τόνισε και πρόσθεσε: «Η αστυνομία είναι σε πλήρη εγρήγορση με χιλιάδες αστυνομικούς στο δρόμο». Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του αρχηγού της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής αλλά και για συνεργασία με ξένες υπηρεσίες στο θέμα της τρομοκρατίας.

όπως καταλάβατε από αυτά που λέγονται τις τελευταίες μέρες θα μας μπαστακοθούν και επίσημα οι <<ξένες υπηρεσίες>> για να προστατέψουν την ασφάλεια των πολιτών από τους "τρομοκράτες" που ξαφνικά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και έχουν ως στόχο αστυνομικούς και δημοσιογράφους!!
και φυσικά δεν έχουν καμία ιδεολογία παρά μόνο μίσος
όλος "ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει" την βία και ιδικά την "τυφλή" άρα:
προσωπικά δεδομένα και κάτι τέτοια τα έχουμε ψιλοξεχάσει από καιρό και μάλλον θα τα ξεχάσουμε και επίσημα πλέον(με εξαίρεση τις φορολογικές μερικών...)
η προσωπική μου άποψη είναι ότι χεστίκανε πάνω τους με τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και θέλουν να μας βάλουν τα δύο πόδια, όχι σε ένα παπούτσι αλλά σε μισό.
να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Μαρκογιαννάκης που ξαφνικά έγινε ο υπεύθυνος για την αστυνομία, ήταν διορισμένος εισαγγελέας επί χούντας...... το μήνυμα δηλαδή είναι ξεκάθαρο..

Διαβάστε περισσότερα...