Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

σκούπα

Διαβάστε περισσότερα...

γενικά....(2)

Η j-p άβαξ προχώρησε σε μαζικές απολύσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος.
42 άτομα Έλληνες και μετανάστες που απασχολούσε η εν λόγω εταιρεία στον τομέα του καθαρισμού απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες.
Με την αιτιολογία της κρίσης βέβαια.
Οι υπάλληλοι που εργάζονταν εκεί είχαν όλοι συμπληρωμένοι τριετία. Οπότε περίμεναν την προβλεπόμενη αύξηση.
Αντί αυτού απολύθηκαν μαζικά. Τώρα η γνωστή εταιρεία (για τις μίζες που έχει χώσει στην γερμανική εταιρεία εκμετάλλευση του αεροδρομίου Hocthef προκειμένου να αναλάβει ότι έργο κατασκευής και καθαριότητας εκεί πέρα), είναι έτοιμη να κάνει προσλήψεις από τον οαεδ καινούργιων ανειδίκευτων υπαλλήλων, οπότε η δικαιολογία πάει στράφι για την κρίση.

κατάληψής

κατάληψής σε σταθμούς Best, Village και Εν λευκώ στο Νέο Ψυχικό και σε πολλούς άλλους από διάφορες οργανώσεις.
διαβάστηκαν κείμενα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της εξέγερσης του Δεκέμβρη.
η καταλήψεις κράτησαν 15 λεπτά χωρίς φασαρίες και παρατράγουδα αφού καταληψίες και οι υπεύθυνοι συνεννοήθηκαν άψογα.

ο Μαρκογιαννάκης και η σκούπα του......

15 με 20 προσαγωγές έκαναν αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων, μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ !!!
Συνέλαβε 15 χρήστες στα Εξάρχεια την ίδια ώρα που με λοστούς έσπαζαν τράπεζες στα Πετράλωνα.....
και εις ανώτερα.....







Πήρε η τροχαία το αυτοκίνητο και το πήγε σε ιδιωτικό πάρκινγκ.
με κάθε επιφύλαξη εδώ

κατέλαβαν το πλοίο στο πλαίσιο απεργίας τους

Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς με καθυστέρηση ενδέχεται να αποπλεύσει το πλοίο «Σαρδηνία Βέρα» της Καλλίστη Ferries, για Φούρνους, Ικαρία και Σάμο. Μέλη δύο ναυτεργατικών σωματείων κατέλαβαν το πλοίο στο πλαίσιο απεργίας τους, και δεν επιτρέπουν τον απόπλου του, με τον ισχυρισμό ότι το πλοίο δεν είναι αξιόπλοο.
Σύμφωνα με τον πλοιοκτήτη Γιώργο Σπανό, έχουν εκδοθεί 650 εισιτήρια για επιβάτες, 40 για φορτηγά και περισσότερα από 180 για οχήματα.
Την απεργία των δύο Σωματείων δεν καλύπτει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Ανάλογες κινήσεις έκαναν το βράδυ της Πέμπτης συνδικαλιστές στο πλοίο ΡΟΔΑΝΘΗ της G.A. FERRIES που έπρεπε να αποπλεύσει τα μεσάνυχτα.
Οι συνδικαλιστές έκαναν καταγγελίες που αφορούσαν τις συνθήκες υγιεινής του πλοίου και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, σε ληγμένα τρόφιμα, τα οποία ωστόσο δεν εντόπισαν οι δύο γιατροί της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας που πραγματοποίησαν τον έλεγχο.


Το 53% των Αμερικανών θεωρεί ότι
το καπιταλιστικό σύστημα είναι καλύτερο
(αλίμονο...)

Το 53% των Αμερικανών ενηλίκων θεωρεί ότι το καπιταλιστικό σύστημα είναι καλύτερο από το σοσιαλιστικό. Σύμφωνα με τηλεφωνική έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, το 20% των πολιτών διαφωνεί με τους παραπάνω, καθώς θεωρεί ότι ο σοσιαλισμός είναι καλύτερος. Το 27% είναι αναποφάσιστοι για το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο.

Οι ενήλικοι κάτω των 30 ετών είναι ακόμα πιο μοιρασμένοι: το 37% προτιμά καπιταλισμό, το 33% σοσιαλισμό και το 30% είναι αναποφάσιστοι. Οι λίγο άνω των 30 είναι ελαφρώς πιο θετικοί στο σύστημα της ελεύθερης αγοράς, το 49% υποστηρίζουν καπιταλισμό και το 26% σοσιαλισμό. Οι άνω των 40 είναι κατά πλειοψηφία υπέρ του καπιταλισμού, με μόνο το 13% από αυτούς να επιλέγουν σοσιαλισμό.


πηγές : athens.indymedia,tvxs,troktiko,ανθρωποθυρίδα...

Διαβάστε περισσότερα...

οι φυλακισμένοι δεν είναι άνθρωποι (2)



Σε χρήση ναρκωτικών,
και συγκεκριμένα ηρωίνης, αποδίδεται ο θάνατος της 41χρονης κρατούμενης Κατερίνας Γκουλιώνη, η οποία πέθανε εντελώς αβοήθητη στη διάρκεια της μεταγωγής της από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, στις 19 Μαρτίου.






ο ιατροδικαστής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης είπε ότι η κρατούμενη παρέμεινε για πολλή ώρα και πέθανε σε στάση οκλαδόν, κάτι που φάνηκε στο πρόσωπο της όπου είχε συγκεντρωθεί πολύ αίμα.

Τότε που έγινε γνωστό το περιστατικό, οι αστυνομικοί - συνοδοί είχαν αναφέρει ότι την άκουσαν να ροχαλίζει βαριά και το θεώρησαν φυσιολογικό. Κανείς όπως φαίνεται δεν πήγε κοντά της να δει αν ήταν καλά και μόνο το πρωί όταν άρχισαν να ετοιμάζονται για την αποβίβαση, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή.
Το «ροχαλητό» ήταν ο επιθανάτιος ρόγχος που δεν ανησύχησε τους συνοδούς, δεν προβλημάτισε καν.

Εντύπωση προκαλεί πως οι συγκρατούμενοι της,είχαν αναφέρει ότι ήταν δεμένη με χειροπέδες, όμως οι αστυνομικοί το αρνούνται.
Η κρατούμενη, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, έκανε χρήση ηρωίνης από τη μύτη, πιθανότατα στην τουαλέτα του πλοίου.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σε μια ραφή του παντελονιού της βρέθηκαν δύο μικρές κρύπτες όπου είχε κρύψει το ναρκωτικό που τη σκότωσε.
Τώρα το πως βρέθηκε(;) η ηρωίνη πάνω της,ενώ ήταν κρατούμενη.....

για όσους δεν έχουν διαβάσει καταγγελία της προς τον συνήγορο του πολίτη εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

περι ανέμων......

σσσσσσ..........


Η δήλωση του Μαρκογιαννάκη για τα σχέδια της ΕΛ.ΑΣ για την αντιμετώπιση εμπρηστικών επιθέσεων μετά την ευρεία σύσκεψη για την ασφάλεια στην Θεσσαλονίκη στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης παρουσία της ηγεσίας της ΕΛΑΣ και την πυροσβεστικής.






«Θα μας επιτρέψετε αυτά να μην τα ανακοινώσουμε, γιατί όταν ανακοινώνονται δυστυχώς οι κύριοι αυτοί, οι οποίοι καλύπτονται κάτω από την κουκούλα και το σκοτάδι, αναπροσαρμόζουν τις τακτικές τους και στη συνέχεια αναγκαζόμαστε πάλι να κάνουμε καινούργια σχέδια».


ο διορισμένος εισαγγελέας επί χούντας Μαρκογιαννάκης
ακολουθεί την γραμμή του πρωθυπουργού.....3 πουλάκια κάθονταν

ξένα....

«Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για το πρωτοφανές αυτό γεγονός στην σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ.
Τέτοια φαινόμενα είναι άγνωστα και ξένα για την χώρα μας και την μαθητική κοινότητα και δεν εκφράζουν την ελληνική νεολαία», δήλωσε η κ Πετραλιά από το βήμα της Βουλής, με αφορμή επίκαιρης ερώτησης του κ Αλαβάνου για τα ''στέϊτζ''.

τι να σχολιάσεις......

ανωμαλία.....

η ανωμαλία των ημερών μας δεν λέγετε... ο ακατονόμαστος βγάζει live τις κηδείες των θυμάτων στην Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα...

blogoσφαιρα

Του την πήρε (την πίπα)

μην το χάσετε!!!!ο dr.seeng μεγαλουργεί ........εδώ



Παραποίησις Ελλήνων





διαβάστε τις διασυνδέσεις της ακροδεξιάς

πως συνδέονται με τους εκλεγμένους <<μπουμπούκους>>......
πως αλλοιώνουν εκλογικά αποτελέσματα και μας το λένε κατάμουτρα!!!
από τα καλύτερα post που έχουν γραφτεί... εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

γενικά...τοπικά...

24ωρη απεργία των μηχανικών του δημοσίου

ένα ενδιαφέρων άρθρο για τα αιτήματα τους, τις πιέσεις που δέχονται και γίνετε αναφορά στον περιβόητο θόλο του κολυμβητηρίου.
μπορείτε να διαβάσετε το ρεπορτάζ εδώ η στο λινκ της κοινής γνώμης αριστερά.

υποθαλάσσια διασύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ
παράπονα για τις προθεσμίες των λογαριασμών


Κατά την συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάιλας, δήλωσε ότι μετά από αγώνες πολλών ετών ένα μεγάλο έργο, αυτό της διασύνδεσης των νησιών με ηλεκτρικό ρεύμα από την ηπειρωτική Ελλάδα, βρίσκεται στη τελική του ευθεία.
Σε ψυχρή εφεδρεία εργοστάσια καθώς θα λειτουργούν μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.
πληθενούν τα παράπονα για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς <<φτάνουν>> ταχυδρομικά
λίγες μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας τους.
πολλές φορές και 3-4 μέρες πριν λήξουν!παρά της εγγυήσεις πριν λίγους μήνες ότι θα δινόταν μεγαλύτερη παράταση.πραγματικά είναι μεγάλο το πρόβλημα καθώς τα χρηματικά ποσά είναι αρκετά αρκετά σημαντικά...

«Κρυφό σχολείο» στην Αμοργό


«Θεωρώ δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες σας, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, αφού ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο κηρύχθηκε έκπτωτος, γιατί το κτίριο παρουσίαζε κακοτεχνίες. Δεσμεύομαι όμως ότι το έργο θα γίνει με νέο εργολάβο».




Κατηγορηματικός ο νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας, έστειλε επιστολή στους γονείς των μαθητών της Αμοργού τα παιδιά των οποίων στεγάζονται σε σχολικά κτίρια του 1829, σε μονή και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια .
Γονείς, κηδεμόνες και μαθητές βγήκαν στους δρόμους παραμονές του Πάσχα και βροντοφώναξαν: «Δεν πάει άλλο, τα ψέματα τελειώσανε. Χρειαζόμαστε κατάλληλο γυμνάσιο, λύκειο και ΕΠΑΛ.
Χρειάζεται να ολοκληρωθεί επιτέλους το νέο διδακτήριο που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί».
Ο δήμαρχος Αμοργού Νίκος Φωστιέρης, είναι αγανακτισμένος από την όλη κατάσταση και αναρωτιέται:
«Πού είναι οι αρχές της Νάξου; Πού είναι το Επαρχείο Νάξου; Πού είναι η Νομαρχία και οι υπηρεσίες της; Κάνουμε υπομονή πολύ καιρό τώρα... Δεν πάει άλλο. Υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά. Μέσα στους χώρους που είναι αναγκασμένα να παρακολουθούν τα μαθήματά τους, μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχουμε ατυχήματα».
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων,Παναγιώτης Κωβαίος, αναφέρει:
«Σε αυτόν τον τόπο οι μαθητές του γυμνασίου, του λυκείου και του ΕΠΑΛ κινδυνεύουν την επόμενη χρονιά να κάνουν μάθημα δίπλα στους ανεμόμυλους. Το υπάρχον κτίριο εγκαινιάστηκε στις 5 Ιουνίου του 1829. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων έχει μετατραπεί σε τρεις (!!!) απολύτως ακατάλληλες αίθουσες διδασκαλίας. Η Νομαρχία επιβαρύνεται με μίσθωση τριών επιπλέον αιθουσών σε... ενοικιαζόμενα δωμάτια».
Το ΕΠΑΛ Αμοργού φιλοξενείται υπό ακατάλληλες συνθήκες σε αίθουσες της Μονής Χοζοβιωτίσσας, χωρίς θέρμανση και επαρκή φωτισμό.
Αίθουσες οι οποίες χρησιμοποιούνται για μάθημα, αλλά και για τη στέγαση της βιβλιοθήκης του σχολείου και του γραφείου των εκπαιδευτικών. Από τη στιγμή που δημοπρατήθηκε το καινούργιο κτίριο, με προοπτική να ολοκληρωθεί την επόμενη χρονιά, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια.
Αυτό που λένε όλοι με μια φωνή είναι: «Απαιτούμε λύση, τώρα! Άμεση εκκαθάριση της κατάστασης, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά του ακριτικού αυτού νησιού να χρησιμοποιήσουν το κτίριο κατά τη νέα σχολική χρονιά».

Nέο μοίρασμα της «πίτας» στην ακτοπλοΐα

Mε νέο «μοίρασμα» της «πίτας» των 100 εκατομμυρίων ευρώ, που θα διατεθούν φέτος για επιδοτήσεις στην ακτοπλοΐα, επιδιώκει η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας να επαναφέρει την «ηρεμία» στην «ταραγμένη» από την υπόθεση Παυλίδη - Mανούση ακτοπλοΐα.
Στους «χαμένους» από το νέο «μοίρασμα» της «πίτας» φάνηκε από τον εν εξελίξει διαγωνισμό για τη μίσθωση 13 κυρίως ενδονησιωτικών γραμμών ότι είναι ο Φ. Mανούσης αλλά και ο Γερ. Aγούδημος, που μέχρι τώρα «καρπώνονταν» τη «μερίδα του λέοντος» των επιδοτήσεων.
Aντίθετα, στους «κερδισμένους» εντάσσονται η NEΛ και η ANEK μέσω θυγατρικών της εταιρειών ή και της Hellenic Seaways, που ελέγχει την πλειοψηφία των μετοχών και των οποίων φαίνεται να επιλέγονται πλοία για αρκετές καινούργιες -γι' αυτές- γραμμές.
συνέχεια εδώ


πηγές: κοινή γνώμη,syrostoday.gr,kykladesnews,ανθρωποθυρίδα......

Διαβάστε περισσότερα...

γενικά....

πάει και ο ΟΣΕ....

Διαδικασία εξυγίανσης αντίστοιχη με εκείνη της Ολυμπιακής, προανήγγειλε για τον ΟΣΕ ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στην ομιλία του για την ιδιωτικοποίηση του εθνικού αερομεταφορέα.
Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε την Πέμπτη επί των άρθρων,
από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΛΑΟΣ.
Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει...εθελούσια έξοδο εργαζόμενων,απολύσεις,αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων,μείωση και κατάργηση δρομολογίων στους μη δημοφιλείς προορισμούς και φυσικά αλλαγή στις εργασιακές συμβάσεις των ήδη εργαζομένων.
Αυτο στην Ελλάδα το ονομάζουμε "εξυγίανση"...

μας δουλεύουν...

Ένα νέο ριάλι τι σχεδιάζει η εταιρεία παραγωγής Endemol, με τίτλο «Κάποιος πρέπει να φύγει». Πρωταγωνιστές του, οι υπάλληλοι μικρών εταιρειών που πλήττονται από την οικονομική κρίση, οι οποίοι επιλέγουν μέσα στο παιχνίδι ποιον συνάδελφο θα απολύσουν!!!
περισσότερα εδώ

Με απόφασή του Πρωτοδικείο Αθηνών
απαγορεύτηκε ο συνδικαλισμός στα Jumbo


Με απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απειλεί με φυλάκιση και πρόστιμο την πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, αν επαναληφθούν οι κινητοποιήσεις για την ανάκληση της απόλυσης του Ν. Νικολόπουλου απο κατάστημα της εταιρεία Jumbo.
Με βάση αυτό το σκεπτικό, το δικαστήριο «απαγορεύει στο Σύλλογο να προβαίνει στα πλαίσια των πραγματοποιούμενων με πρωτοβουλία του κινητοποιήσεων σε αποκλεισμό με οποιονδήποτε τρόπο της εισόδου των καταστημάτων της "Τζάμπο", εις τρόπον ώστε να μην είναι δυνατή η απρόσκοπτη προσέλευση πελατών σε αυτά, καθώς και της πρόσβασης στους υπαίθριους χώρους (ιδιοκτησίας της) για τη στάθμευση των οχημάτων των πελατών της». Σε διαφορετική περίπτωση, απειλεί την Μαρία Τσαγκατάκη με προσωπική κράτηση δύο μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για κάθε παραβίαση του διατακτικού της απόφασης.

Προσφυγή κατά του Δημοσίου για την άγονη γραμμή

Προσφυγή κατά του ελληνικού Δημοσίου στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων της Δωδεκανήσου, καθώς καθυστερεί η εξασφάλιση πόρων για την κατασκευή πλοίων τα οποία θα εξυπηρετούν την άγονη γραμμή.

Η αντιπολίτευση περνά στην αντεπίθεση

Η αντιπολίτευση αναμένεται να ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Siemens, ενώ θα επαναφέρει στη δημοσιότητα άλλες σημαντικές υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη.

Το ΠΑΣΟΚ με την ενέργεια του αυτή επιχειρεί να στερήσει από τη κυβερνητική παράταξη το επιχείρημα συμψηφισμού των σκανδάλου μέσω -όπως πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ-της αιφνιδιαστικής απόφασης του ειδικού ανακριτή, που διερευνά την υπόθεση της Siemens, να αρχίσει να καλεί σε απολογία εμπλεκόμενους.

περνά στην αντεπίθεση και επανακαταθέτει την πρότασή του για τη σύσταση Εξεταστικής των Πραγμάτων Επιτροπής στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει και νέα πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη νέα δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη, η οποία έχει ήδη φθάσει στη Βουλή.

Παράλληλα, προαναγγέλλει την επιστροφή στη «σκληρή γραμμή», με επαναφορά στο προσκήνιο άλλων υποθέσεων, στις οποίες φέρονται να εμπλέκονται κυβερνητικά στελέχη.





Γαλλία - διαδίκτυο
Απέρριψαν το δημόσιο σύστημα παρακολούθησης


Απέρριψε τελικά το γαλλικό κοινοβούλιο αμφιλεγόμενο σχέδιο νόμου, το οποίο προέβλεπε τη διακοπή της πρόσβασης στο διαδίκτυο γι' αυτούς που θα εντοπίζονταν να «κατεβάζουν» παράνομα ταινίες και μουσική.

Η γαλλική κυβέρνηση είχε υπεραμυνθεί του σχεδίου νόμου που θα καθιστούσε τη Γαλλία την πρώτη χώρα με δημόσιο σύστημα παρακολούθησης, φτάνοντας μέχρι και τη διακοπή της πρόσβασης του πειρατή στο διαδίκτυο.

πηγες : prezatv,tvxs,enet....

Διαβάστε περισσότερα...

Σπουδαστής πυροβόλησε τρία άτομα στην Πέτρου Ράλλη

Νεαρός σπουδαστής, 19 ετών, έβαλε κατά συμμαθητή του με όπλο λίγο πριν από τις 09.00 σήμερα το πρωί σε σχολή ΟΑΕΔ. Ο νεαρός τραυμάτισε επίσης δυο υπάλληλους παρακείμενου καταστήματος που έσπευσαν προς βοήθεια του τραυματισμένου σπουδαστή.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, σπουδαστής ηλικίας περίπου 19 ετών πυροβόλησε εντός της Σχολής ένα συμμαθητή του. Στη συνέχεια βγήκε από τη Σχολή και πυροβόλησε στα πόδια δύο πολίτες ηλικίας περίπου 30 ετών, οι οποίοι έσπευσαν προς βοήθεια του τραυματισμένου. Τέλος, ο νεαρός δράστης διέσχισε την οδό Π.Ράλλη, βρήκε καταφύγιο σε ένα πάρκο που βρίσκεται απέναντι από τις σχολές του ΟΑΕΔ και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Δίπλα στο δράστη βρέθηκαν δύο όπλα -κατά πληροφορίες ρωσικής προέλευσης, σακούλες με σφαίρες και ένα μαχαίρι μέσα στην τσάντα του.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο 19χρονος ομογενής από τη Ρωσία φέρει βαρύτατα τραύματα στον κρόταφο από βολίδα, η οποία εισήλθε, αλλά δεν εξήλθε και έχει ήδη εισαχθεί στο χειρουργείο. Ο σπουδαστής στον οποίο επιτέθηκε φέρει τυφλό τραύμα στο θώρακα και τραύματα στα πόδια, ενώ η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Οι άλλοι δύο πολίτες έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άκρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο αναφέρει ότι οι συμμαθητές του τον μείωναν συστηματικά. Το σημείωμα ήταν πρόχειρα γραμμένο και ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαι εγωιστής. Θα μου το πληρώσετε. Θα σας στερήσω ότι πιο πολύτιμο έχετε". Εργαζόμενοι στη Σχολή του ΟΑΕΔ και συμφοιτητές του ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν απομονωμένος και φαινόταν να είναι μελαγχολικός.

Αυτή την ώρα, περίπου 30 σπουδαστές παραμένουν στη σχολή, όπου καταθέτουν στην αστυνομία παρουσία ψυχολόγων.

tvxs

Διαβάστε περισσότερα...