Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Σαν φιλμ...by dr.seeng

Διαβάστε περισσότερα...

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Μετά από καιρό επανέρχεται η στήλη Our OLD Greek TV με μια σειρά που όλοι νοσταλγούμε!! ο λόγος για την ονειρεμένη Φρουτοπία!!
μπράβο στο
περισότερα εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Διαγγέλματα και βασιλικά διατάγματα!




by greki .

Μέχρι τώρα είχαμε τα διαγγέλματα από τον Πρωθυπουργό, σήμερα άρχισε και η εφαρμογή των βασιλικών διαταγμάτων από τον Υπουργό Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Θεόδωρος Τενεζος (4)

ΚΑΛΕΣΜΑ: ΜΕ ΚΕΡΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27/3 8:30 ΒΡΑΔΥ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70

http://tenezos.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα...

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Υγεία…Νέα χούντα προ των πυλών!

Ο Αβραμόπουλος από-φασίζει να παύσει το νεοεκλεγμένο Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου!!!
όπως γράφει σήμερα το επίκαιρο:
Ο Υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος, βασιζόμενος σε βασιλικό διάταγμα του 57 (άρθρο 56 του Β.Δ. 11/10/1957), παύει το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και ορίζει, με αυθαίρετο τρόπο, προσωρινή διοικούσα επιτροπή, αποτελούμενη από Ιατρούς της επιλογής του.
Στην επιτροπή ανατίθεται η άσκηση της αρμοδιότητας του παυθέντος Διοικητικού συμβουλίου και υποχρεούται όπως εντός εξαμήνου το βραδύτερον αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από νέες εκλογές.
Το ιστορικό: Στις 8 Φεβρουαρίου 2009, τριακόσιοι πενήντα τέσσερις (354) εκλεγμένοι εκπρόσωποι των γιατρών από όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και 50 περίπου πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων, εξέλεξαν το νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου…
Οι έδρες στο Δ.Σ., ανάλογα με τις ψήφους κάθε παράταξης, κατανεμήθηκαν ως εξής: ΔΗΚΙ (Βλασταράκος): 5, ΠΑΝΔΗΚΙ (Καλοκαιρινός) : 4, ΠΑΣΚ : 3, ΑΕΓ: 2, ΔΗΠΑΚ: 1.
Έγιναν δύο άγονες συνεδριάσεις. Η πρώτη διαρκείας 4 ωρών και η δεύτερη διαρκείας 11 ολόκληρων ωρών, από τις 6 μ.μ. (25/2/09 έως 5 π.μ. (26/2/09), οι οποίες χαρακτηρίστηκαν από την επιμονή του κ. Μ. Βλασταράκου, ως πλειονοψηφήσαντος συμβούλου να επιβάλει τις - παρά τη νομοθεσία - προσωπικές του απόψεις σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.. Στις 7 Μαρτίου 2009 πραγματοποιήθηκε τρίτη συνεδρίαση στην οποία η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. αντέδρασε στην ολοκληρωτικής αντίληψης πρακτική του πλειονοψηφήσαντος συμβούλου και μετά από νόμιμη διαδικασία συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Π.Ι.Σ.
Ο κ. Αβραμόπουλος, παρά την ενημέρωση που είχε από το Δ.Σ., έπαυσε το νόμιμα εκλεγμένο και σε λειτουργία Δ.Σ., στο οποίο συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις (4) πλην αυτής υπό τον κ. Μ. Βλασταράκο.
Οι πρακτικές αυτές δεν έχουν εφαρμογή στη σημερινή δημοκρατία και παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές του παρελθόντος.
Είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που ένας υπουργός τολμά να καθαιρέσει εκλεγμένο δημοκρατικά δευτεροβάθμιο όργανο όπως είναι το Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και αντ’ αυτού να διορίσει άτομα της αρεσκείας του!!!


αυτούσια την αποφάση του Υπουργού, που προορίζεται να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στο: επίκαιρο

Διαβάστε περισσότερα...

φασιστική συμπεριφορά της αστυνομίας Σύρου (4)







Ποιος έδωσε εντολή να σκίσουν το πανο των φοιτητών???
Ποιος έδωσε εντολή να προπυλακίσουν τους φοιτητές???
Από πότε απαγορεύονται οι ειρηνκές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας??
Γιατί τα αστυνομικά όργανα, παρανόμος, δεν έφεραν τα διακριτικά τους (ΑΜ)??

Διαβάστε περισσότερα...