Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο Ρομπέν των τραπεζών


Το ονομα του, Ενρίκ Ντιράν. Το κατόρθωμά του: φέσωσε τις τράπεζες με 492.000ευρώ και έδωσε τα χρήματα σε κοινωνικές οργανώσεις. Κατάφερε να "απαλλοτριώσει" 'οπως ο ίδιος λέει, αυτό το ποσό από 39 πιστωτικά ιδρύματα στην Ισπανία.Χαρακτήρισε την πράξη του <<πολιτική ανυπακοή προς ένα σύστημα που σε καλεί να πάρεις πιστώσεις χωρίς εγγυήσεις γιατί ξέρει πως μπορεί να σου πάρει για ένα ελάχιστο ποσό ότι περιουσία έχεις και να βγάλει πολλαπλάσια κέρδη από επικερδείς δημοπρασίες>>.
Ο Ντιράν είναι ακτιβιστής,γνωστός για τη συμμετοχή του σε καμπάνιες κατά της Παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ.Το Νοέμβριο του 2005 μπήκε στην πρώτη τράπεζα να ζητήσει ένα προσωπικό δάνειο δηλώνοντας ψευδή έσοδα.Ακολούθησαν άλλα 67 είτε προσωπικά,είτε μέσω ανύπαρκτων δραστηριοτήτων εταιρείας που συνέστησε. Η κολεκτίβα του με το όνομα <<Κρίση>> έδωσε προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου για να απαντήσουν οι κυβερνήσεις με μια πρόταση μετάβασης σε ένα νέο οικονομικό μοντέλο.Ειδάλλως θα ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου,καμπάνια πολιτικής ανυπακοής καλώντας τους πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες και να πάψουν να αποπληρώνουν δάνεια,υποθήκες,ενοίκια και λογαριασμούς. Σε όσους υποστηρίζουν οτι αυτά αποτελούν παραβατικότητα και νεανικές ουτοπίες,απαντά με μια ρήση της ανθρωπολόγου Μάργκαρετ Μιντ:
"Μην αμφιβάλλεις ποτέ για τις δυνατότητες μιας ομάδας συνειδητών και στρατευμένων πολιτών να αλλάξουν τον κόσμο.Η Ιστορία μας διδάσκει πως πάντα έτσι γίνεται".
Η κατάσταση απαιτεί δραστικά μέτρα.Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει,πάντως αυτή η καμπάνια ακούγεται δελεαστική.



καλά νέα

Διαβάστε περισσότερα...

Η Χουντα ζει......

χρόνια πολλά στους επαναστάτες που διατηρούν πρωταγωνιστικούς ρόλους,
και τότε και σήμερα...




Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος














ευχές στην ΚΥΠ και τον υποδιοικητή της









"Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέλαβε ο μέχρι χθες Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος.
Σύμφωνα με σχόλια πρώην συναδέλφων του, ήταν απωθημένο του πρώην εισαγγελέα, αφού δεν είχε κατορθώσει να καταλάβει τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πράγμα που διακαώς επιθυμούσε και επεδίωκε, κατάφερε επί τέλους να γίνει πολιτικός προϊστάμενος των άλλοτε συναδέλφων του.
Η τοποθέτηση στη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του πρώην Εισαγγελέα, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και Βασιλικός Επίτροπος της Χούντας, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ερμηνεύεται, ως ένδειξη παραπέρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
Συνάδελφοί του μάλιστα που γνωρίζουν τον χαρακτήρα του, προεξοφλούν, ότι με υπουργό ένα άσημο Κερκυραίο δικηγόρο,το πρώτο βιολί θα είναι αυτός"







Μαρκογιαννακης πρώην εισαγγελέας της Χούντας εδώ












Τον Μάρτιο του 2001 ο κ. Ψωμιάδης προκάλεσε σάλο στη ΝΔ όταν αποκάλεσε τη χούντα των συνταγματαρχών «επανάσταση». Πρόσθεσε, μάλιστα, με έμφαση ότι «εκείνη την περίοδο έγιναν πολλά για την πατρίδα».






και ποιος μπορεί να ξεχάσει τον πρωτοστάτη και ευεργέτη της δημοσιοκαφρίλας και της αμερικανιάς ...
Νίκο Μαστοράκη

η <<επαναστατική>> του δράση εδώ









και για να μην ξεχνάμε αλλά και να μαθαίνουμε ας ρίξουμε μια ματιά εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

η τρίτη υπόθεση για τον Παυλίδη που είναι στον εισαγγελέα Σάμου


Η εμπλοκή Παυλίδη και σε άλλη υπόθεση που εκκρεμεί εδώ και 2 χρόνια περίπου στο Πλημμελειοδικείο της Σάμου .Γιατί δεν αποστέλλεται η υπόθεση στη Βουλή εφόσον υπάρχει υπογραφή εμπλεκόμενου πρώην Υπουργού;
Με την υπογραφή του ,έγινε ανάθεση της άγονης γραμμής σε άλλη εταιρεία ενώ υπάρχει δικαστική διαμάχη σε εξέλιξη η οποία ακόμα εκκρεμεί.
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για τα αδικήματα της υπεξαιρέσεως ,της απάτης ,και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Ιστορικό:

Η Ναυτική εταιρεία Σαμιακές Πλόες ιδρύθηκε το 2003 και...
αγόρασε ένα μικρό πλοίο
το «Σάμος Σαν» νηολογίου Σάμου 337.
Τον Αύγουστο του 2007 οι τρεις από τους 5 μετόχους, πούλησαν (μεταβίβασαν) εν αγνοία των υπολοίπων 2 μετόχων το πλοίο σε έναν από τους 3 (δηλαδή μεταξύ τους)
Το χειρότερο όλων είναι ότι το πλοίο εκτελούσε άγονη γραμμή από την 02/02/2007
με σύμβαση την οποία είχε υπογράψει το Υπουργείο Αιγαίου αφ ’ενός με τον
κ. Παυλίδη και αφετέρου με τους διαχειριστές της εταιρείας .Τον Σεπτέμβρη του 2007,ένα μήνα δηλ. μετά την παράνομη πώληση , και ενώ το Υπουργείο Αιγαίου είχε ενημερωθεί εγγράφως για όλες τις παρανομίες και γνώριζε ότι εκκρεμούν μηνύσεις και αγωγές στην Σάμο , προχώρησε και έδωσε την άγονη γραμμή στον «καινούργιο» αγοραστή, με υπογραφή του Υπουργού κ. Παυλίδη.
Από τα έγγραφα τα οποία στάλθηκαν στο Υπουργείο Αιγαίου προκύπτει η μη σύννομη πώληση του πλοίου αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι: ο δεσμεύων και υπογράφων για λογαριασμό της εταιρείας είναι ο καταγγέλλων στο Υπουργείο Αιγαίου.
Τα ΜΗΤΡΩΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ είναι το καθοριστικό έγγραφο του ΥΕΝ απ’ όπου προκύπτουν για κάθε Ναυτιλιακή Εταιρεία το Δ.Σ και οι δεσμεύοντες αυτήν.
Ενώ λοιπόν τα γνώριζαν ,τα ήξεραν όλα αυτά ,και ήταν ενημερωμένοι οι κ.κ. Γεωργής και Βουτζούλιας,και Κουτρουλός , υπάλληλοι του Υπουργείου Αιγαίου , δέχτηκαν υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.105 από τους τρεις . μετόχους ,ότι δηλ. είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ της εταιρείας ,αγνοώντας το ΥΕΝ ,δηλαδή όφειλαν να ενημερωθούν από τα μητρώα των ναυτικών εταιρειών όπως ορίζει ο Νόμος .
Με τίνος εντολή το παράβλεψαν ;
δηλ. εάν δήλωναν ότι είναι διαχειριστές με τον Ν. 105 των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ , ή της ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ θα τους πίστευαν; θα το είχαν αποδεχτεί


aegaio.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα...

γενικά....

απόπειρα βιασμού 17χρονου ανηλίκου από ιερέα

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο ιερέας από χωριό του Ν.Κοζάνης με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού 17χρονου ανηλίκου. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές των Γρεβενών. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 45χρονος ιερέας είχε προβεί σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος 17χρονου νεαρού στο υπόγειο της εκκλησίας χωριού στο Νομό Κοζάνης, το βράδυ της Μ.Παρασκευής.



Αυτόκλητος υπερασπιστής των Σιωνιστών αναλαμβάνει δράση παρακολούθησης των ελληνικών μπλοκ.
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Δηλώνει Έλληνας(;) που ζει στην Αμερική, και έχει αναλάβει αυτόκλητα(;) να υπερασπισθεί (δήθεν) τα δίκαια του Εβραϊκού λαού που βάλλονται από ορισμένους «επικίνδυνους» Έλληνες μπλόκερ, οι οποίοι γράφουν «αντισημιτικά» άρθρα.
Ο κύριος αυτός (ο Έλληνας κατά τ’άλλα) δεν έχει ακούσει προφανώς τίποτα για «ανθρώπινα δικαιώματα», «ελευθερία έκφρασης», «ελεύθερη διακίνηση ιδεών» και τα άλλα, συναφή… Ίσως ήταν στο ψυγείο προερχόμενος από τον Μεσαίωνα, ή μπορεί να μελέτησε τις θεωρίες του Ναζισμού ή ακόμα και του Στάλιν.
Λέω, μπορεί…
περισσότερα εδώ


Μεγάλη Πέμπτη βγήκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εκτός ΑΣΕΠ που είχε προκυρήξει το υπ.εθ.α. το θέμα είχε αναδείξει το μακελιό, αλλά εδώ μιλάμε ΓΙΑ την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι!!
Πρόκειται για την πλήρωση 55 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη στελέχωση των Γενικών Διευθύνσεών του. Παρακάτω, θα διαπιστώσετε ότι ο μισθός των προσληφθέντων αγγίζει τα 3.000 ευρώ!!!
* Δείτε τον Λέγκα Αλέξανδρο του Νικολάου 1ος στους Πληροφορικάριους. Προφανώς ανιψιός ή συγγενής του Υφυπουργού Λέγκα Νικολάου του Σωτηρίου, βουλευτή . Ψάξτε το Internet.
Είναι γεννηθείς το 1981 (δηλ. μόλις 28 ετών, άρα μετά βίας μεταπτυχιακό και 2-3 χρόνια εμπειρία ενώ η προκήρυξη θέλει κατά προτίμηση 2+4 χρόνια εμπειρία για τους μεταπτυχιακός, έχει βαθμό πτυχίου 6.62 μόνο και δεν πέρασε ούτε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων είναι ο 33ος )…
33 ΛΕΓΚΑΣ... ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / ΝΙΚΟΛΑΟΣ 488 - 24/4/1981 Α 0 812 100 ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ 912
3/10/2007 Πτυχίο Πληροφορικής / 6,62
κ Ρ974814 Έτος 2003
1 Πληροφορικής ΑΓΓΛΙΚΑ 70
ΓΑΛΛΙΚΑ 30
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ 150
ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΣ/
Επίσης στο Ελεγκτικό Συνέδριο ήταν μόλις στην 85η θέση και δεν πέρασε στη συνέντευξη. Στους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας (πηγαίνετε εδώ και ψάξτε για ΛΕΓΚΑΣ) γραπτό διαγωνισμό, πάτωσε.
Στο τεστ δεξιοτήτων μόλις 72.75. Μέτρια πράγματα (για τέτοιες θέσεις).
43900 ΛΕΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚ ΠΑΡ 24/4/1981 ΠΕ 72.75
* Δείτε την Πιπεροπούλου Αναστασία του Γεωργίου που βγήκε 1η στις 5 θέσεις Ψυχολόγων, Κοινωνιολόγων κ.λπ. Η κα Πιπεροπούλου είναι προφανώς θυγατέρα του καθηγητή κ. Γεωργίου Πιπερόπουλου του Παν. Μακεδονίας που βγαίνει στα κανάλια και μας λέει τις διάφορες σοφίες για τα κοινωνικά φαινόμενα (π.χ. τις προάλλες εξ αφορμής του γεγονότος στη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ). Βλέπε εδώ>>
Έχουμε λοιπόν 1η την κυρία Πιπεροπούλου η οποία βλέπω σε διαγωνισμό με μόρια του Υπουργείου Παιδείας για 50 θέσεις ΠΕ23 Ψυχολόγων μετά βίας είχε πάρει την 49 θέση και εδώ βγαίνει 1η με τα τσαρούχια!
Και αυτά για 2 καραμπινάτες περιπτώσεις περιπτώσεις που το επώνυμο “βγάζει μάτι” - πόσες άλλες να υπάρχουν…
Γιατί όλα αυτά έχουν σημασία;…
Πηγαίνετε στο site του Εθνικού Τυπογραφείου et.gr και βρείτε το ΦΕΚ Β’ 499/19.12.2008 που περιέχει την ΚΥΑ “Καθορισμός αποδοχών του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, το οποίο προβλέπεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας…” και κάνετε και εσείς τους εξής απλούς υπολογισμούς:
* Άτομο με μεταπτυχιακό και 2 χρόνια εμπειρία (μίνιμουμ περίπτωση)
ΒΑΣΙΚΟΣ: 1450 + 2*1450*0.0424 = 1572.96
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ:
α) Προσαύξηση 55%: 1572.96 * 0.55 = 865.13
β) Μεταπτυχιακού: 45
γ) Ειδικής απασχόλησης για την Εθνική Άμυνα κ.λ.π.: 100
στ) Κίνητρο απόδοσης: 50
ΣΥΝΟΛΟ: 2633,09 (χωρίς οικογενειακά για τους έγγαμους / με παιδιά)
Δυνητικά επίσης: Μέχρι 60 ώρες υπερωρία το μήνα, 300 το χρόνο
Μιλάμε τονίζω για τις ΜΙΝΙΜΟΥΜ απολαβές. Η προϋπηρεσία ιδιωτικού τομέα αναγνωρίζεται, και κατά συνέπεια, ο βασικός και η προσαύξηση 55% αυξάνονται ανάλογα για άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία. Το επίδομα των 45 ευρώ είναι 75 ευρώ για τους διδάκτορες. Επίσης το επίδομα ειδικής απασχόλησης για την Εθνική Άμυνα είναι 150 ή 200 για 4 ή 6 χρόνια εμπειρίας.
Άρα μιλάμε για 3000άρα.



Αποκαλύπτεται η φρίκη της εποχής Μπους




Φρίκη και αποτροπιασμό προξενούν οι περιγραφές των βασανιστηρίων που εφάρμοσε η CIA σε κρατούμενους στις μυστικές φυλακές ανά τον κόσμο, όπως περιγράφονται στα λεπτομερή υπομνήματα που δημοσιοποίησε το υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ.
Οι μέθοδοι ανάκρισης και οι τεχνικές των βασανιστηρίων που έγιναν για χρόνια στις υπερπόντιες φυλακές είχαν εγκριθεί από την κυβέρνηση Μπους και αποτελούσαν ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα.

Δεν έχουν τόση σημασία οι λεπτομερείς περιγραφές των βασανιστηρίων σε αιχμαλώτους που συνελήφθησαν ή απήχθησαν από τη CIA σε διάφορα σημεία του κόσμου, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι για παρόμοια βασανιστήρια που περιγράφονται στα υπομνήματα δικάστηκαν ως εγκληματίες πολέμου Ιάπωνες ανακριτές μετά τη λήξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.
Η δημοσιοποίηση των εγγράφων προκλήθηκε από την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών και έγινε μετά από θυελλώδεις συζητήσεις που δίχασαν τη διοίκηση Ομπάμα και επέφεραν εξαιρετικές αντιθέσεις ανάμεσα σε CIA και υπουργείο Δικαιοσύνης.
Στα 4 υπομνήματα γίνεται λεπτομερής απολογισμός των μεθόδων της CIA με τις βάρβαρες τακτικές που παραβιάζουν το εθνικό και το διεθνές δίκαιο.
Ελάχιστα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση των ανατριχιαστικών λεπτομερειών ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Πάτρικ Λίχι από το Βερμόντ που είναι πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιοσύνης, δήλωσε ότι πλέον καταδεικνύεται η ανάγκη για ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή που θα προσφέρει ακόμη και αμνηστία σε όσους καταθέσουν με ειλικρίνεια.
Ο Πρόεδρος Ομπάμα εμφάνισε δύο διαφορετικά πρόσωπα σχετικά με την υπόθεση και κινήθηκε από την καταδίκη ως τον κυνισμό:
Χαρακτήρησε αυτό που ονομάζεται «σκοτεινό και οδυνηρό κεφάλαιο στην ιστορία μας» και είπε ότι παρόμοιες τεχνικές ανάκρισης δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν ξανά, όμως εξέφρασε παράλληλα και την αντίθεσή του για έρευνα στο αποτρόπαιο πρόγραμμα της CIA.
«Δεν θα κερδίσουμε τίποτε δαπανώντας χρόνο και ενέργεια για να βρούμε ποιός ευθύνεται για το παρελθόν», είπε ο Πρόεδρος ΗΠΑ, προεξοφλώντας έτσι την ατιμωρρησία όσων παρανόμησαν βασανίζοντας ανθρώπους με φρικτό τρόπο.
Το πρώτο υπόμνημα που έχει ημερομηνία Αυγούστου 2002 υπογράφεται από τον Τζέϊ Μπάϊμπι του Γραφείου Νομικού Συμβουλίου και δίνει στη CIA την έγκριση και την νομική κάλυψη για το βασανιστήριο “waterboarding”.
Με τα επόμενα τρία υπομνήματα που φέρουν την υπογραφή του Στίβεν Μπράντμπουρι διαβεβαιώνεται η CIA τον Μάιο 2005 ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι νόμιμες, παρά τις απαγορεύσεις του διεθνούς δικαίου περί «σκληρής», «απάνθρωπης» και «ταπεινωτικής» μεταχείρισης κρατουμένων.
Όλες οι νομικές «γνωμοδοτήσεις» σχετικά με τις ανακρίσεις είχαν ακυρωθεί από τον Μπαράκ Ομπάμα τη δεύτερη μόλις ημέρα της θητείας του και διατάχθηκε το κλείσιμο των μυστικών φυλακών.
Πολλά από τα σημεία που αποκαλύπτονται στα έγγραφα έχουν περιγραφεί σε εκθέσεις της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, που βασίστηκαν σε καταθέσεις 14 κρατουμένων.
Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (A.C.L.U.) ανακοίνωσε ότι τα υπομνήματα περιγράφουν σαφώς εγκληματικές συμπεριφορές και υπογραμμίζουν την ανάγκη ορισμού ειδικού εισαγγελέα που πρέπει να διερευνήσει τις εγκρίσεις και τις εκτελέσεις των βασανιστηρίων.
Ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που ηγείται όλων των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ, Ντένις Μπλερ, είπε ότι τα σημειώματα γράφηκαν σε περίοδο κατά την οποία οι υπάλληλοι της CIA εργάζονταν μανιωδώς για να αποτραπούν επαναλήψεις επιθέσεων σαν της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
«Οι μέθοδοι που περιέχονται στα υπομνήματα διαβάζονται σήμερα σε μια λαμπρή, ηλιόλουστη και ασφαλή μέρα του Απριλίου 2009 και εμφανίζονται γραφικές και ενοχλητικές, αλλά θα υπερασπιστούμε όλους όσοι περιγράφονται στα έγγραφα αυτά», δήλωσε ο Μπλερ.
Ο Πρόεδρος ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έστειλε στις 16 Απριλίου 2009 στα στελέχη της CIA επιστολή στην οποία ανάμεσα σε άλλα γράφει:
«...με την ευκαιρία σας ευχαριστώ για την εργασία που προσφέρετε στη χώρα...τα ονόματά σας όπως και η δουλειά σας δεν πρέπει να δημοσιοποιηθούν αλλά όλοι χαιρόμαστε την ελευθερία που εσείς βοηθήσατε να εξασφαλιστεί...σας διαβεβαιώ ότι θα προστατευτούν όλοι όσοι ενήργησαν σύμφωνα με την κάλυψη που τους είχε προσφέρει τότε το υπουργείο Δικαιοσύνης και δεν πρόκειται να διωχθούν άτομα...»
Τέλος ο Ομπάμα αναφέρθηκε εμμέσως αλλά σαφώς σε δικαστική διαδικασία που θα ακολουθήσει για τους υπεύθυνους από την πολιτική ηγεσία των προηγούμενων κυβερνήσεων που γνώριζαν το επαίσχυντο πρόγραμμα και τις τακτικές που εφαρμόστηκαν, επισημαίνοντας τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ασφάλεια και στα ιδανικά.


πηγές: protothema,apneagr,ανθρωποθυρίδα...

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του κούρδου λαθρομετανάστη στις 3-4-2009 στην Ηγουμενίτσα από άνδρες του λιμενικού σώματος, η σχετική ανάρτηση εδώ
Το θέμα το ανέδειξε το indymedia.org και στην συνέχεια τα blogs και τα εναλλακτικά ΜΜΕ ενώ τα "επίσημα" ΜΜΕ το αγνόησαν προκλητικά και όταν δεν μπορούσαν άλλο να μην το αναφέρουν γράφτηκαν και ειπώθηκαν ανακρίβειες όπως ότι το περιστατικό έγινε το μεγάλο Σάββατο...
Να μην ξεχνάμε ότι ο κούρδος βρίσκετε στο νοσοκομείο και είναι κλινικά νεκρός.
Δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί κανένας το πολύ πολύ να πάρουν καμιά προαγωγή όπως στην ξακουστή ζαρντινιέρα,μια και στην χώρα μας επιβραβεύεται το έγκλημα η ανωμαλία και η διαστροφή

Διαβάστε περισσότερα...