Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

προσφορά για τους άστεγους από το trokτιko
συνέχεια εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

back to work



μετά από τα σενάρια διαδοχολογίας στη Νέα Δημοκρατία μετά τη δήλωση που φέρεται να έκανε ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής ότι έχει «κουραστεί» και θα αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος, εάν η ΝΔ υποστεί καθαρή ήττα στις ευρωεκλογές,ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επέστρεψε στην δούλεια.........



συναντήθηκε σήμερα με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέθεσε στον Πρωθυπουργό διάφορά θέματα της Εκκλησίας της Ελλάδος και κυρίως της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα συνεργασίας Εκκλησίας και Πολιτείας, ιδιαίτερα στον τομέα των κοινωνικών δράσεων, προς την κατεύθυνση της υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, στο πλαίσιο πάντα των διακριτών ρόλων.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι bloggers στηρίζουν το δίκαιο αγώνα του Θ.Τενέζου


διώκτης των καρτέλ....

αφού κανένα ΜΜΕ δεν έχει ασχοληθεί με τον Θόδωρο Τενεζό που συνεχίζει για 39η ημέρα την απεργία πείνας το citypress-gr.blogspot.com σταματά προσωρινά τη δημοσίευση αναρτήσεων και συνδέει το blog live με το σημείο του απεργού.
η επιστολή του Θ.Τενέζου προς τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή εδώ
η ιστορία του εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

χρηματοδότηση της Εκκλησίας από τα ευρωπαϊκά προγράμματα


Η χρηματοδότηση της Εκκλησίας από τα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι το θέμα που επρόκειτο να θέσει στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί για σήμερα στη 1.00 μετά το μεσημέρι και έγινε γνωστή κατά τη χθεσινή επίσκεψη του αρχιεπισκόπου στη Λαμία.
Ρωτήθηκε επίσης εάν συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννη Παπαθανασίου.
Ο αρχιεπίσκοπος επιβεβαίωσε τη συνάντηση και είπε ότι «κάνουμε μεγάλο αγώνα για να πάρουμε και εμείς ως Εκκλησία το μερίδιο των επιδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε επιχειρήσεις ούτε έργα φιγούρας. Είναι έργα αγάπης και επικοινωνίας. Είναι ντροπή για τον πολιτισμό μας και για μας σήμερα να υπάρχουν κατάκοιτοι και εγκαταλελειμμένοι και να μην έχουν στέγη». Και συνέχισε: «Είναι ντροπή να μπορούν όλοι να προχωρούν και η Εκκλησία να μένει στο τέλος με κίνδυνο να μην μπει μέσα σε αυτά τα προγράμματα».


τόσα χρόνια δηλαδή γιατί δεν κάνει τίποτα η εκκλησία?
το μερίδιο των επιδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περίμενε?
γιατί στην τελική δεν βάζει από την τσέπη της?
όλοι μας γνωρίζουμε την αμύθητη περιουσία που διαθέτει!!!
τώρα που βρέθηκαν επιδοτήσεις από τους εταίρους μας έπιασε η ντροπή για τον πολιτισμό?
τώρα θυμήθηκαν τους εγκαταλελειμμένους??
Τόσα χρόνια που παίρνατε κονδύλια πως τα αξιοποιούσατε?

Διαβάστε περισσότερα...

"Αναζητώ συμβατό δότη μυελού των οστών, για την 4χρονη ανιψούλα μου η οποία πάσχει από λευχαιμία. Η κατάστασή της είναι πλέον κρίσιμη και θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση τον Μάιο στο Αγίας Σοφίας. Έως τότε πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά - όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου".

alexiou_mrn@yahoo.com

Διαβάστε περισσότερα...

τσολιά στα αρχίδια μας....... περισσότερες κάμερες στην Αθήνα....


είχαμε γράψει πριν καιρό και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουάριου ένα θέμα με τίτλο:
τυφλά χτυπήματα και συνεργασία με ξένες υπηρεσίες
σήμερα επιβεβαιώνονται αυτά που γράφονται στα blogs και σε κάποια ΜΜΕ εδώ και μήνες ότι προσπαθούν να μας βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι....

συγκεκριμένα στα νέα και όχι μόνο γράφτηκε:

Λιγότερο από τέσσερις ημέρες κράτησε η επίσκεψη του κλιμακίου της Σκότλαντ Γιαρντ στην Αθήνα, όπου ζήτησαν ενημέρωση για την οργάνωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. «Το μοντέλο μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που μας έδειξαν οι Βρετανοί από το 2000 και το οποίο είναι πάνω- κάτω αντίγραφο της δικής τους δομής και οργάνωσης», λέει στα «ΝΕΑ» στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών.

Οι δύο ανώτεροι Βρετανοί αξιωματικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν από την ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής να εμμείνει για να τοποθετηθούν και να χρησιμοποιούνται περισσότερες κάμερες ασφαλείας στην Αθήνα. Επικαλέσθηκαν μάλιστα τη βρετανική εμπειρία στο τρομοκρατικό χτύπημα του Λονδίνου, οι δράστες του οποίου εντοπίστηκαν χάρη στο γεγονός ότι υπήρχαν χιλιάδες κάμερες στη βρετανική πρωτεύουσα.

Παρακολουθεί τα πάντα
Το κλιμάκιο της Σκότλαντ Γιαρντ επέμεινε στην υιοθέτηση σύγχρονων τεχνικών παρακολούθησης. Η ελληνική πλευρά ενημέρωσε για τις δυνατότητες του σούπερ κοριού που διαθέτει, ο οποίος θα είναι έτοιμος για πλήρη επιχειρησιακή χρήση τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με την ενημέρωση, εκτός από τα 3.000

κινητά και σταθερά τηλέφωνα που μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα ο κοριός έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης SΜS και e-mail. Η Ελλάδα θεωρείται από την Ιντερπόλ «πέρασμα» ισλαμιστών τρομοκρατών, κάτι που επαλήθευσε και η τελευταία σύλληψη Ιρακινού ανώτερου στελέχους ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.

Θα έλθουν πάλι οι Βρετανοί
Κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών ωστόσο επιμένουν πως η επίσκεψη των Βρετανών θα επαναληφθεί. «Η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με αστυνομίες του εξωτερικού θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί σε διάφορα επίπεδα», λέει στα «ΝΕΑ» ανώτερο στέλεχος του υπουργείου που είναι καλά πληροφορημένο για τις εκ των έσω αντιδράσεις και σπεύδει να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, «σε όποιον δεν αρέσουν οι συνεργασίες και τις σαμποτάρει ο δρόμος είναι ανοικτός». Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, κλιμάκιο της Σκότλαντ Γιαρντ θα επισκεφθεί και πάλι την Αθήνα


εδώ κολλάει η λαϊκή παροιμία: βάλαμε τσολιά στα αρχίδια μας.......

Διαβάστε περισσότερα...