Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ 2009 (3)

Συνέχεια με απάντηση στο θέμα ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ 2009 (2)


Προς: Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς
κύριο Λευτέρη Μπούλια
ggng@neagenia.gr
Αξιότιμε κύριε Γενικέ,
επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος ,
το ίδιο και ο χρόνος των συνεργατών σας,
αλλά και ο χρόνος των πολιτών,
θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να σας ενημερώσω πως αξιολόγησα την επικοινωνία μας σε τρίτους,εν τη πλήρη απουσία σας.
Με τιμή,
Θ.Ρεβενάκης
Από: Θεόδωρος Ρεβενάκης
Θέμα: Re: Kavala Sailing Holidays: Ιστιοπλοϊκά τριήμερα 2009-Αποτελέσματα
Προς: tropicos@otenet.gr
Ημερομηνία: Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2009, 16:27
Αγαπητοί φίλοι,
ευχαριστώ πολύ για το e-mail σας.
Η διαμαρτυρία μου δεν αφορούσε εσάς αλλά τον πολιτικό προϊστάμενο της ΓΓΝΓ, τον οποίο θεωρώ υπεύθυνο ακόμα κι αν το πρόβλημα οφείλεται σε ένα άχρηστο πληροφορικό σύστημα.
Είναι τιμή σας που απαντάτε σε μια επιστολή για την οποία ο κύριος αποδέκτης κάνει το κορόιδο.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του Ομίλου σας .
Θ.Ρεβενάκης
Από: tropicos@otenet.gr
Θέμα: Re: Kavala Sailing Holidays: Ιστιοπλοϊκά τριήμερα 2009-Αποτελέσματα
Προς: Θεόδωρος Ρεβενάκης
Ημερομηνία: Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2009, 11:43
Κύριε Ρεβενάκη,
Μιας και μας κοινοποιείτε την επιστολή σας προς το ΓΓΝΓ, παρόλο που δεν έχουμε καμία εμπλοκή στη διαδικασία των δηλώσεων συμμετοχής και την επιλογή των συμμετεχόντων, δεχθείτε παρακαλώ τις εξηγήσεις μας, σαν αποτέλεσμα της εμπειρίας μας στη διοργάνωση του Προγράμματος Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα για 4η χρονιά.
Οι επισημάνσεις σας σχετικά με τους χρόνους δηλώσεων είναι σωστές, άλλωστε ο καθένας, όπως κι εμείς, μπορεί να το διαπιστώσει. Γνωρίζουμε πολλούς νέους που επιχειρούσαν να στείλουν τη δήλωσή τους στα διαστήματα που το σύστημα παρουσιάζει ανεξήγητα κενά. Πιστεύουμε οτι αυτό γίνεται απο αδυναμία του συστήματος κι όχι από δόλο.Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω, τώρα που έχουμε τα πλήρη στοιχεία, οτι ελάχιστοι νέοι από αυτούς που περιλαμβάνονται στις καταστάσεις του ομίλου μας (200+333) προέρχονται από την περιοχή της Καβάλας κι απ' αυτούς κανείς δεν είναι αθλητής του ομίλου μας ή έστω γνωστός σε μας.
Με τιμή, για το ΝΟΚαβάλας.

Διαβάστε περισσότερα...

......ευκαιρία!!!


Διαδικασίες πώλησης επιπλέον ποσοστού 5% του ΟΤΕ στην Deutsche Τelekom αρχίζει σήμερα η κυβέρνηση, η οποία αναζητεί έσοδα προκειμένου να κλείσει τις μαύρες τρύπες των οικονομικών του Δημοσίου.

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε περαιτέρω αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ, από την οποία προσδοκά να εισπράξει σύντομα 674 εκατ. ευρώ, παρά τις προειδοποιήσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μη δοθεί μεγαλύτερο ποσοστό του Οργανισμού στους Γερμανούς, καθώς απειλείται να χαθεί οριστικά ο έλεγχός του από το Δημόσιο.

Η δυνατότητα εκχώρησης επιπλέον 5% του ΟΤΕ στους Γερμανούς, προβλέπεται από την αρχική συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου με την Deutsche Τelekom.
Οι όροι πώλησης- παρ΄ ότι επίσης αναφέρονται ρητά στη συμφωνία- θα αποτελέσουν αντικείμενο νέων διαπραγματεύσεων που θα έχει στην Αθήνα ο επικεφαλής του γερμανικού ομίλου κ. Ρενέ Όμπερμαν, κυρίως με τον υπουργό Οικονομίας και αργότερα με τον υπουργό Μεταφορών.

Ο υπουργός Μεταφορών Ε. Στυλιανίδης φαίνεται να κρατά αποστάσεις από το ...... "εγχείρημα".
Είναι χαρακτηριστικό πως, όταν προχτές ρωτήθηκε για την πιθανότητα πώλησης επιπλέον ποσοστού του ΟΤΕ στη γερμανική εταιρεία, χαρακτήρισε το συγκεκριμένο θέμα «αποκλειστική αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομίας»!

Η Deutsche Τelecom, με το επιπλέον 5% θα διαθέτει το 30% και το Ελληνικό Δημόσιο το 20%

Ο υπουργός οικονομικών πάντως το παρουσίασε σαν ....ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα...

σχέδιο συντηρητικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας-Σχόλιο του Στέλιου Κούλογλου

Το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων είναι για κλάματα, όπως άλλωστε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τόσα άλλα πράγματα στην Ελλάδα. Αλλά η εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής εγκυμονεί πολύ περισσότερα προβλήματα.
Και περιέργως ευνοεί την κυβέρνηση... Σχόλιο του Στέλιου Κούλογλου

Το πρόβλημα με τη δολοφονία του αστυνομικού της αντιτρομοκρατικής δεν είναι ότι το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων είναι για κλάματα, όπως άλλωστε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τόσα άλλα πράγματα στην Ελλάδα. Ακόμα και αν δεν σκότωναν τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής που στη γειτονιά της προστατευόμενης μάρτυρος Κυριακίδου οι περίοικοι γνώριζαν με το μικρό του όνομα, οι κουμπουροφόροι της «Σεχτας» θα είχαν βρει κάποιον άλλο εύκολο στόχο για να χτυπήσουν.

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς το περιεχόμενο της προκήρυξης που θα αναλαμβάνει την ευθύνη της νέας ανδραγαθίας. Προειδοποίηση για τους μάρτυρες στις δίκες τρομοκρατών και φυσικά εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχε δώσει η οργάνωση για περισσότερο αστυνομικό αίμα μετά τον Δεκέμβρη. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα: η εξέγερση της ελληνικης νεολαίας έπεσε θύμα απαγωγής από τον Επαναστατικό Αγώνα, τους κουκουλοφόρους που έσπασαν τα καταστήματα στο Κολωνάκι υπερασπιζόμενοι έναν ληστή τράπεζας, τους εμπρηστές των βογονιών του ΟΣΕ και καθε λογής σεχταριστές επαναστάτες.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα τηλεοπτικά δελτία των 8 - όπου τον τελευταίο κιαιρό επαναλαμβάνεται σε κάθε ευκαιρία ότι η όλη αναταραχή του Δεκέμβρη ήταν έργο πεντακοσίων κουκουλοφόρων - η γέννηση της «Σέχτας Επαναστατών» συνδέθηκε ευθέως με τα γεγονότα του Δεκεμβρίου. Η εξίσωση που επιχειρείται να επιβληθεί είναι σαφής: εξέγερση ή κοινωνική αντίσταση = τρομοκρατία.

Το πραγματικό θέμα της νέας τρομοκρατικής επίθεσης είναι λοιπόν οι πολιτικές της συνέπειες. Με το μεταναστευτικό πρόβλημα σε έξαρση, την άνοδο της εγκληματικότητας και τα συναισθήματα ανασφάλειας να καλλιεργούνται συνεχώς στον πληθυσμό, η βάρβαρη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού δημιουργεί ένα πολεμικό κλίμα και αιτήματα για όλο και περισσότερη αστυνόμευση. Από τον ΛΑ.Ο.Σ. και την άνοδό του στις εκλογές μέχρι τη Σέχτα «Επαναστατών», όλοι σπρώχνουν την ελληνική κοινωνία προς τον συντηρητισμό.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες για την έξαρση της τρομοκρατίας, τόσο γιατί δημιούργησε τις συνθήκες ηθικού ξεπεσμού που ευνοεί την τυφλή βία όσο και γιατί διέλυσε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Για έναν περίεργο όμως λόγο, περιστατικά όπως το χθεσινό αποτελούν σανίδα σωτηρίας στο κυβερνητικό ναυάγιο: μόνο κάτω απο έκτακτες συνθήκες όπως αυτές που τείνουν να δημιουργηθούν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μια συμμαχία ΛΑ.Ο.Σ. - ΝΔ, που αποτελεί και την μοναδική περίπτωση παραμονής της δεξιάς στην εξουσία.

Οι στήλες αυτές είχαν σε ανύποπτο χρόνο προειδοποιήσει ότι σε συνθήκες κοινωνικής κρίσης και απαράμιλλης κυβερνητικής ανικανότητας, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για δύο εξελίξεις: τόσο για τη δράση του παρακράτους όσο και για το ξεκίνημα ενός κύκλου αίματος από αυτόκλητους υπερασπιστές της τάξης από τη μια πλευρά και «επαναστάτες» από την άλλη, που τελικά θα στραφεί σε βάρος των πολιτικών ελευθεριών και της δημοκρατίας.

Έχει πλέον πολύ μικρή αξία η συζήτηση αν η Σεχτα ανήκει στην πρώτη ή στη δεύτερη κατηγορία, αν υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο συντηρητικοποίησης ή τα πράγματα εξελίσσονται τυχαία. Ακόμη και αν δεν υπήρχε η Σέχτα Επαναστατών, αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν μια φοβισμένη κοινωνία των νοικοκυραίων, του νόμου και της τάξης θα έπρεπε να την είχαν ανακαλύψει...


Διαβάστε περισσότερα...