Τρίτη 12 Μαΐου 2009

δούλεμα στον Καρατζαφέρη..

Διαβάστε περισσότερα...

Το εξιλαστήριο θύμα του Σαββάτου-9 Μάη

Το εξιλαστήριο θύμα του Σαββάτου, από τους τραμπουκισμούς των νεοφασιστών σε συνεργασία με την αστυνομία,
που σκοπός τους ήταν να αμαυρωνόσουν το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και την 9 Μάη - ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης,
είναι μια κοπέλα που πέρασε σήμερα από ανακριτή, συνελήφθη στα Εξάρχεια και τελικά προφυλακίστηκε.
Παρά τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης ,
οι μόνοι μάρτυρες κατηγορίας ήταν μπάτσοι...και φυσικά υπερίσχυσαν...οι κατηγορίες που την βαραίνουν είναι κακουργήματα.....

Διαβάστε περισσότερα...

"Ανακοινώθηκαν από το ΥΠΕΘΑ, τα τελικά αποτελέσματα του στημένου Διαγωνισμού για τα 55 άτομα Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό. Δεν έχει αλλάξει ούτε ένα όνομα στην κατάταξη προσληφθέντων Νεοδημοκρατών και στην λίστα των επιλαχόντων.

Το ΑΣΕΠ δεν επικύρωσε φυσικά ένα τέτοιο στημένο διαγωνισμό και το ΥΠΕΘΑ «τεκμαίρεται» πλέον τη σύμφωνη γνώμη του ΑΣΕΠ σύμφωνα με ...
το διάτρητο κεφάλαιο ΣΤ της κατάπτυστης προκήρυξης. Το ΑΣΕΠ δεν δέχθηκε να βάλει την βούλα του σε μια τέτοια στημένη προκήρυξη. Είναι προφανές ότι ο Κύριος Μεϊμαράκης δεν είχε το πολιτικό θάρρος να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη. Είχε μόνο ένα σκοπό να βολέψει κολλητούς και φίλους.

Τα μέλη της επιτροπής φρόντισαν να βολέψουν κομματικούς φίλους και κολλητούς όπως:

ο κύριος Λέγκας Αλέξανδρος συγγενής του Υφυπουργού Λέγκα ο οποίος έκοψε το σχετικό κονδύλι από το Γενικό Λογιστήριο,
η κυρία Πανάγαινα Αγγελική (ήδη μετακλητή υπάλληλο στη ΓΔΟΣΥ και υποψήφια με την ΝΔ στο Οικονομικό Επιμελητήριο),
η κυρία Κιούση Γεωργία (επίσης υποψήφια με την ΝΔ στο Οικονομικό Επιμελητήριο),
τον κύριο Πόκα Κωνσταντίνο γιο του αρχισυνδικα-λιστή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος με τις ώρες παρακάλαγε το γραφείου του διευθυντή του Υπουργού για να χώσουν τον γιο του στην λίστα των προσληφθέντων,
ο κύριος Γιάγκος Βασίλειος του Ιωάννη γιος επίσης του αρχηγού ΓΕΑ,
ο κύριος Καραντζούλης Θεόδωρος του οποίου η μητέρα είναι υπάλληλος του ΥΠΕΘΑ σε υπηρεσία σχετική με την διενέργεια του διαγωνισμού
και τέλος η γνωστή πλέον σε όλους κυρία Γκοτσοπούλου Νίκη (Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας).

Και για να μην ξεχνάμε τα «μέλη» της Επιτροπής που «αξιοκρατικά» έκριναν τις υποψηφιότητες:

Νικόλαος Θεοδώρου: Καθηγητής στο ΕΜΠ (κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες)

Κωνσταντίνος Συριόπουλος: Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πάτρας_Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες)


Αλεξάνδρα Μικρουλέα: Επίκουρη καθηγήτρια στη Νομική Αθηνών (κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες)





από αναγνώστη(και καλά..) στο τροκτικό

Διαβάστε περισσότερα...

γενικά καθημερινά 12/05/09

Ανατριχιαστικές σκηνές που θυμίζουν κατοχή, με πεινασμένους λαθρομετανάστες να κυνηγούν αδέσποτα σκυλιά προκειμένου να γεμίσουν το στομάχι τους, διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Πάτρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος», το ανησυχητικό φαινόμενο έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο όταν παράνομοι Αφρικανοί μετανάστες, που διέμεναν στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων, είχαν «ρημάξει» όλους τους στάβλους και τα κοτέτσια των περίοικων, σκοτώνοντας και τρώγοντας… ό,τι κινείται.
Ωστόσο, όταν τα αποθέματα των κοτετσιών τελείωσαν και οι ιδιοκτήτες τους άρχισαν να παίρνουν δραστικά μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουν τα ζωντανά τους, οι μετανάστες, που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι από τη Σομαλία, έβαλαν στο μάτι τα αδέσποτα σκυλιά και άρχισαν να τα κυνηγούν προκειμένου να γεμίσουν το στομάχι τους.
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη πέντε αδέσποτων σκύλων που τριγυρνούν στην ευρύτερη περιοχή της Ακτής Δυμαίων. Κάποιοι περίοικοι, που μάταια τα αναζητούσαν για να τα ταΐσουν, υποπτεύθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά και λίγες ημέρες αργότερα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Συγκεκριμένα, περαστικοί που έκαναν βόλτα στην περιοχή είδαν μια ομάδα Σομαλών να προσεγγίζουν με άγριες διαθέσεις ένα σκυλί και έπειτα από μερικά λεπτά να το κυνηγάνε και να του πετάνε πέτρες προκειμένου να το σκοτώσουν.
Τελικά, το σκυλάκι κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όταν οι περαστικοί ζήτησαν το λόγο από τους μετανάστες, διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με πεινασμένους και ταυτόχρονα απελπισμένους ανθρώπους που δεν είχαν άλλο τρόπο για να κατευνάσουν την πείνα τους.

δεν έχουμε κράτος!



Απαγόρευση στη Google και στην υπηρεσία της Street View να καταγράψει δρόμους της Αθήνας,με το πρόσχημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων,
ενώ η κυβέρνηση μας και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων κάνουν τα στραβά μάτια για τις 1200 κάμερες που θα τοποθετήσει η Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας,για να μας καταγράφει καθημερινά με το πρόσχημα της ασφάλειας των πολιτών.




6 εκατομμύρια ευρό στα ΜΜΕ

Η Διακομματική συμφώνησε πως το κόστος αγοράς τηλεοπτικού χρόνου για τα διαφημιστικά μηνύματα των κομμάτων θα ανέλθει σε 6 εκατ. ευρώ, ενώ θα ισχύσουν σε γενικές γραμμές οι όροι προβολής που προβλέπονταν και στις ευρωεκλογές του 2004.
Αυτό σημαίνει πως κάθε ραδιοτηλεοπτικός σταθμός θα πρέπει να μεταδώσει 4 συζητήσεις με εκπροσώπους κομμάτων, να διαθέσει ένα 10λεπτο την εβδομάδα στα κόμματα και να μεταδώσει μία συνέντευξη Τύπου διάρκειας 60 λεπτών. Επίσης ορίζεται πως το 1/3 των δελτίων Ειδήσεων θα διατίθεται για την παρουσίαση της προεκλογικής δραστηριότητας.


agroschannel: Κακοποίηση ελέφαντα στην Φλώρινα








πηγές:sivilla,troktiko

Διαβάστε περισσότερα...

τοπικά 12/05/09

Ένας 37χρονος υπάλληλος του δήμου Ίου, φέρεται, σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων, ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας, με θύμα την 59χρονη μαγείρισσα του δημοτικού παιδικού σταθμού Ίου, που είχε γίνει το πρωί της 4ης Μαΐου 2009.

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή με συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι, μέσα στο μαγειρείο του παιδικού σταθμού.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος, που έκανε χρέη διαχειριστή του δήμου, παρακρατούσε τα χρήματα της γυναίκας από τις μισθολογικές προαγωγές της και τις αναδρομικές της αυξήσεις.
Όταν η 59χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τις αποδοχές της, έκανε αίτηση στην υπηρεσία της, προκειμένου να της δοθούν αναλυτικά τα στοιχεία της μισθοδοσίας της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, βασιζόμενη στην ομολογία του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ και ομολόγησε την πράξη του, ο 37χρονος, επειδή φοβήθηκε ότι θα αποκαλυπτόταν η υπεξαίρεση σε βάρος της γυναίκας, την περίμενε στο σταθμό και όταν αυτή πήγε στη δουλειά της τη σκότωσε, χτυπώντας την πολλές φορές με σφυρί στο κεφάλι.
Ο 37χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Νάξου.



Άγονες γραμμές- διαγωνισμός

Σε... γιοφύρι της Άρτας εξελίσσεται ο διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές. Η επιτροπή του ΥΕΝ έστειλε επιστολή στις εταιρείες που συμμετέχουν και τις ενημερώνει ότι το άνοιγμα των φακέλων με τις οικονομικές προσφορές, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για αύριο, αναβάλλεται προκειμένου να εξεταστούν θέματα που προέκυψαν.
Η νέα ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη.

O εφοπλιστής Φώτης Μανούσης έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών και ζήτησε να παρέμβει, με αφορμή τον αποκλεισμό του από τον διαγωνισμό με το αιτιολογικό ότι δεν είχε εξοφλήσει τον επίναυλο. Ο πρόεδρος του ΣΑΣ, και γ.γ. του ΥΕΝ, καθηγητής κ. Ιωάννης Τζωάννος, αφού διευκρίνισε στους παριστάμενους ότι «το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών δεν έχει αποφασιστικό ρόλο, αλλά μόνο γνωμοδοτικό», επέτρεψε στον κ. Μανούση να διατυπώσει τα αιτήματά του και τα επιχειρήματά του.
Ο ακτοπλόος κατήγγειλε ότι «ενώ υπάρχουν τουλάχιστον δύο εταιρείες που δεν έχουν εξοφλήσει τον επίναυλο, συμμετέχουν στους διαγωνισμούς και παίρνουν και με αναθέσεις επιδοτούμενες γραμμές, η εταιρεία μου όχι μόνο αποκλείεται, αλλά της κατακρατούν εγγυητικές επιστολές ύψους 300.000 ευρώ».
Μάλιστα, τόνισε ότι «παρότι το υπουργείο Ναυτιλίας όφειλε στην εταιρεία πάνω από 2 εκατ. ευρώ, του παρακρατεί την εγγυητική για ανεξόφλητο επίναυλο 18.000 ευρώ».
Πρόκειται για τον διαγωνισμό που έχει στόχο την κάλυψη 17 άγονων γραμμών του πρώην υπουργείου Αιγαίου. Ήδη έχουν ελεγχθεί οι τεχνικοί φάκελοι.




Μια μέρα στη Δόξα!


Κυριακή 17 του Μάη από τις 12 το μεσημέρι και μετά.

Στην πλατεία της Δόξας με την ανοιχτή θέα στο Αιγαίο που κατάντησε χώρος parking.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ολοήμερο πανηγυράκι , πάνω απ’ τη θάλασσα.

Φέρτε το φαγητό σας, τα παιχνίδια σας, τα ποδήλατά σας, τους χαρταετούς σας και τα μουσικά σας όργανα.

Ελάτε να πιούμε, να μιλήσουμε, να παίξουμε, να συναντηθούμε.

Να ανακαλύψουμε άλλες πιθανές χρήσεις του χώρου.

Ελάτε να ζωντανέψουμε για μια μέρα τη πλατεία της Δόξας.

Πολίτες για το Δημόσιο Χώρο

περισσότερα στο : dimosiosxoros.wordpress.com




πηγές: enet,kykladesnews.gr

Διαβάστε περισσότερα...

λίγο απ΄ όλα 12/05/09



καλημέρεεες ...

ξεκινάμε με τον dr.seeng που τα "έσπασε"σήμερα με τον Καραμαν-αλή στην πρίζα









τα καλά νέα μας ξεναγούν στο ανακαινισμένο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης



Συγκάλυψη βλέπουν οι πολίτες πίσω από το κλείσιμο της Βουλής-- ανακαλύψαμε και πάλι την Αμερική....εδώ


για τις παραδεισένιες μας Κυκλάδες όπως έλεγε και ο Ραχωβίτσας,(που μάλλον μας καταράστηκε):

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 59χρονης που βρέθηκε νεκρή, μέσα σε παιδικό σταθμό στην Ίο με τραύματα στο κεφάλι.
Δράστης είναι ένας 37χρονος δημοτικός υπάλληλος Ίου ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε.

θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα...