Τρίτη 7 Απριλίου 2009

εκπαιδευτική τηλεόραση ....



Τι έμαθα, απόψε, παρακολουθώντας την "απολογία" Παυλίδη στη Βουλή.










1. 'Οτι δεν θα αποκτήσω ποτέ δικό μου σπίτι. Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να πάρω δάνειο 100.000 ευρώ και να το εξοφλήσω σε δύο χρόνια, και να βρεθεί κι ένας θείος μου με μεγάλη οικονομική επιφάνεια να μου τα χαρίσει κιόλας ?

2. 'Οτι -κατ'ομολογία του πρώην Υπουργού Αιγαίου,- τα πλοία του Φώτη Μανούση, είναι "σαπάκια" και οι νησιώτες εκλιπαρούσαν να αποσυρθούν αλλά παρόλα αυτά είχαν πάρει 12 από τις 37 άγονες γραμμές και ταξίδευαν μέχρι πρότεινως πριν βαρέσουν τα κανόνια και οι απληρωσιές.

3. 'Οτι η δικαιοσύνη μπορεί τελικώς να μην είναι τυφλή, αλλά να μας κοροιδεύει τόσα χρόνια. Και κοιτάτε, άμα το λέει και πολιτικός, σοβαρεύει επικίνδυνα το πράγμα.

4. 'Οτι μπορεί να μην είναι και τόσο σωστό να έχεις σχέση με πλοιοκτήτες, όταν είσαι Υπουργός, αλλά το πράγμα αλλάζει εάν ο πλοιοκτήτης είναι στέλεχος της παράταξης σου ε, και όπως να έχει τον βλέπεις με άλλο μάτι.

5. 'Οτι στην πιάτσα μπορεί να κυκλοφορούν και άλλοι "Μανούσηδες" κι όπως είπε ο Αριστοτέλης Παυλίδης απευθυνόμενος στους συναδέλφους του, να προσέχουν να μην πέσουν κι αυτοί θύματα.

Σαφώς πιο μορφωμένη έως και παραμορφωμένη

Δώρα Βογιατζάκη