Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Η Χουντα ζει......

χρόνια πολλά στους επαναστάτες που διατηρούν πρωταγωνιστικούς ρόλους,
και τότε και σήμερα...




Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος














ευχές στην ΚΥΠ και τον υποδιοικητή της









"Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέλαβε ο μέχρι χθες Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος.
Σύμφωνα με σχόλια πρώην συναδέλφων του, ήταν απωθημένο του πρώην εισαγγελέα, αφού δεν είχε κατορθώσει να καταλάβει τη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πράγμα που διακαώς επιθυμούσε και επεδίωκε, κατάφερε επί τέλους να γίνει πολιτικός προϊστάμενος των άλλοτε συναδέλφων του.
Η τοποθέτηση στη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του πρώην Εισαγγελέα, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και Βασιλικός Επίτροπος της Χούντας, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ερμηνεύεται, ως ένδειξη παραπέρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
Συνάδελφοί του μάλιστα που γνωρίζουν τον χαρακτήρα του, προεξοφλούν, ότι με υπουργό ένα άσημο Κερκυραίο δικηγόρο,το πρώτο βιολί θα είναι αυτός"







Μαρκογιαννακης πρώην εισαγγελέας της Χούντας εδώ












Τον Μάρτιο του 2001 ο κ. Ψωμιάδης προκάλεσε σάλο στη ΝΔ όταν αποκάλεσε τη χούντα των συνταγματαρχών «επανάσταση». Πρόσθεσε, μάλιστα, με έμφαση ότι «εκείνη την περίοδο έγιναν πολλά για την πατρίδα».






και ποιος μπορεί να ξεχάσει τον πρωτοστάτη και ευεργέτη της δημοσιοκαφρίλας και της αμερικανιάς ...
Νίκο Μαστοράκη

η <<επαναστατική>> του δράση εδώ









και για να μην ξεχνάμε αλλά και να μαθαίνουμε ας ρίξουμε μια ματιά εδώ