Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Πεντε λευκα και τρια παρων!!!--and the oscar goes to.........pavlidis--Οι “παραλογισμοί” μίας Δημοκρατίας…























Η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για την παραπομπή ή μη του Αριστοτέλη Παυλίδη, θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας.
Όχι πολιτικής ή ιστορικής έρευνας, αλλά .. άλλης, καθώς 300 (για την ακρίβεια 298) βάλθηκαν να … “αποτελειώσουν” τα υπόλοιπα 10 περίπου εκατομμύρια των Ελλήνων. Αφήνοντας παράμερα το τελικό αποτέλεσμα και την ανάλυσή του, για το από που προήλθαν οι διαρροές και εάν τελικά τα 146 “υπέρ” της παραπομπής θα πρέπει να θεωρούνται κάτι αμελητέο, έναντι των 144 “κατά”.
Καταρχήν, η πρώτη διαπίστωση έχει να κάνει με μία θεμελιώδη αρχή: Όταν ζητάμε από τη δικαιοσύνη να απονέμεται το ίδιο επί ισχυρών και ανίσχυρων, επί “επωνύμων” και “ανωνύμων” δεν είναι δυνατόν να ξεχνούν οι βουλευτές ότι εκείνη τη στιγμή της ψηφοφορίας έχουν το ρόλο “εισαγγελέων”, οι οποίοι θα πρέπει να κρίνουν αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά - κομματικά. Την ίδια δηλαδή στιγμή που γίνεται τόσο μεγάλη κουβέντα για τη Δικαιοσύνη και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κρίνονται όλες οι υποθέσεις, οι ίδιοι οι Βουλευτές, κατά τα λοιπά αντιπρόσωποι στην έμμεση Δημοκρατία μας του Ελληνικού Λαού, φαίνεται να το ξεχνούν. Δεύτερη διαπίστωση είναι αυτό που επισημαίνει το freskoprama.blgospot.com αναφορικά με το μέγεθος της παρωδίας που διεξήχθη στη χθεσινή συζήτηση - ψηφοφορία. Ενώ οι Έλληνες έδειχναν ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, παρακολουθώντας τη σχετική συνεδρίαση μέχρι τέλους, οι περισσότεροι βουλευτές αποχώρησαν, έχοντας προφανώς καλυτερη γνώση των τελικών συσχετισμών από όλους εμάς. Η τρίτη διαπίστωση έχει να κάνει με τον πρωτοφανή τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ. Σφραγισμένοι φάκελλοι με έτοιμο το ψηφοδέλτιο δεν υπήρχαν ξανά ποτέ στη Βουλή. Υποτίθεται ότι αυτός είναι ο Ναός της Δημοκρατίας. Υποτίθεται ότι εκεί εκπροσωπούνται τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Δεν είναι τόπος ασκήσεων κομματικής πειθαρχίας. Αναρωτιέται λοιπόν - και εύλογα - ο Γιώργος Κρόγιας στο krogias.blogspot.com “Ο Καρατζαφέρης…. που έδινε με εντελώς παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο σφραγισμένους φακέλους στους Βουλευτές του, ποιος μας λέει ότι δεν έπαιξε παιχνίδι με 3 ψηφοδέλτια “ΚΑΤΑ”, ως… “μαξιλαράκι ασφαλείας” για τον Καραμανλή, που πίστευε ότι θα είχε μόνο 2-3 απώλειες; ε;”. Σήμερα, την επόμενη ημέρα βλέπουμε ότι τα περίφημα Μ.Μ.Ε της Ελλάδας μπορούν με άνεση να χρησιμοποιούν το “διαθλαστικό τους φακό” για να δουν τα πράγματα. Επί της ουσίας όμως κουβέντα. Γιατί, τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες βιάζουν τη νοημοσύνη του Έλληνα. Και μην πει ποτέ κανείς ότι οι βουλευτές έχουν ατομική συνείδηση. Κομματική έχουν μόνο και δεν είναι αντιπρόσωποι του Έθνους, αλλά των κομμάτων τους…


newsblog




Πεντε λευκα και τρια παρων!!!























Όχι κυριοι της Ν.Δ, δεν σας μουτζωνουμε.
Απλα σας υπενθυμιζουμε ποσα ηταν τα λευκα! Λευκες θα είναι και οι πετρες με τις οποιες θα σας παρουν οι ψηφοφοροι σας όταν ξαναπατε να τους ζητησετε την ψηφο τους.
Γιατι κυριοι (λεμε τωρα) σημαια σας ηταν η παταξη της διαφθορας και σεις πηρατε την διαφθορα και την κανατε σημαια σας. Εχετε κανει του «κλεφτες του ΠΑΣΟΚ» να μοιαζουν αγγελουδια!
Γιατι κυριοι , αν οποιοσδηποτε από μας παει σε ένα δικαστηριο ως κατηγορουμενος , οι διακαστες θα αποφασισουνε αθωος ή ενοχος! Λευκο δεν προκειται να ψηφισει κανενας!!! Ουτε και παρων φυσικα.
Εγω ξερω ότι στην Δημοκρατια γινεται αυτό που λεει η πλειοψηφια . Και χθες η πλειοψηφια ψηφισε την παραπομπη του Παυλιδη. Αλλα ξεχασα. Δεν εχουμε Δημοκρατια , εχουμε Νεα Δημοκρατια! Και ξεχασα και κατι ακομη . Ότι μας κυβερνα μια παραταξη που την ψηφισε κατι λιγοτερο από το 30% του Ελληνικου λαου.
Δεν συνηθίζω να εκφραζομαι μεσω των κειμενων αλλα σημερα ζηλεψα τον Φωκιωνα και τον Φρεσκο των οποιων τις τοποθετησεις σας συνιστω να τις διαβασετε οπωσδηποτε!


asimonis