Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

43χρονος ανέργος, μαχαίρωσε τη σύζυγο και τον 5χρονο γιο του

Άλλο ένα κρούσμα-απόδειξη για τους περίεργους δρόμους που οδηγεί τον άνθρωπο η στέρηση βασικών δικαιωμάτων,όπως της εργασίας και η στέρηση της δυνατότητας να μεγαλώσεις τα παιδιά σου και να ζήσεις αξιοπρεπώς,χωρίς να πρέπει να γλείψεις κανέναν πούστη και να φιλήσεις κατουρημένες ποδιές.
Όταν ταυτόχρονα βομβαρδίζεσαι καθημερινά από δεκάδες πρότυπα ελεεινού και γλοιώδες life style και γκλαμουριάς όπου ο αέρας κοπανιστός,το τίποτα, η βλακεία και η διαστροφή πληρώνονται πάρα πάρα πολύ καλά!!


Ένας 43χρονος άνδρας είχε χάσει τη δουλειά του πριν από έξι μήνες και παρά τις προσπάθειές του να βρει νέα εργασία, δεν τα είχε καταφέρει.
Η ανεργία τού είχε δημιουργήσει έντονα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία προκειμένου να τα αντιμετωπίσει ακολουθούσε ειδική αγωγή με χάπια.

Η κορύφωση του δράματος σημειώθηκε γύρω στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο άντρας μετά από κατανάλωση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο κουτιών με χάπια έπαθε κρίση. Ξαφνικά οι γείτονες του διαμερίσματος στην οδό Ρ. Φεραίου, στο Π. Φάληρο, άκουσαν κραυγές απόγνωσης και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Με ένα μαχαίρι ο 43χρονος άνδρας τραυμάτισε ελαφρά τη συνομήλικη σύζυγό του, ενώ χτύπησε στο στήθος τον 5χρονο γιο του.
Ο μικρούλης, όπως διαπιστώθηκε στο Παίδων, διεσώθη από θαύμα. Η μαχαιριά, εάν και κοντά στην καρδιά του, δεν προκάλεσε μεγάλη ζημιά.