Τρίτη 12 Μαΐου 2009

γενικά καθημερινά 12/05/09

Ανατριχιαστικές σκηνές που θυμίζουν κατοχή, με πεινασμένους λαθρομετανάστες να κυνηγούν αδέσποτα σκυλιά προκειμένου να γεμίσουν το στομάχι τους, διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στην Πάτρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος», το ανησυχητικό φαινόμενο έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο όταν παράνομοι Αφρικανοί μετανάστες, που διέμεναν στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων, είχαν «ρημάξει» όλους τους στάβλους και τα κοτέτσια των περίοικων, σκοτώνοντας και τρώγοντας… ό,τι κινείται.
Ωστόσο, όταν τα αποθέματα των κοτετσιών τελείωσαν και οι ιδιοκτήτες τους άρχισαν να παίρνουν δραστικά μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουν τα ζωντανά τους, οι μετανάστες, που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι από τη Σομαλία, έβαλαν στο μάτι τα αδέσποτα σκυλιά και άρχισαν να τα κυνηγούν προκειμένου να γεμίσουν το στομάχι τους.
Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο όταν χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη πέντε αδέσποτων σκύλων που τριγυρνούν στην ευρύτερη περιοχή της Ακτής Δυμαίων. Κάποιοι περίοικοι, που μάταια τα αναζητούσαν για να τα ταΐσουν, υποπτεύθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά και λίγες ημέρες αργότερα οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Συγκεκριμένα, περαστικοί που έκαναν βόλτα στην περιοχή είδαν μια ομάδα Σομαλών να προσεγγίζουν με άγριες διαθέσεις ένα σκυλί και έπειτα από μερικά λεπτά να το κυνηγάνε και να του πετάνε πέτρες προκειμένου να το σκοτώσουν.
Τελικά, το σκυλάκι κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όταν οι περαστικοί ζήτησαν το λόγο από τους μετανάστες, διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με πεινασμένους και ταυτόχρονα απελπισμένους ανθρώπους που δεν είχαν άλλο τρόπο για να κατευνάσουν την πείνα τους.

δεν έχουμε κράτος!



Απαγόρευση στη Google και στην υπηρεσία της Street View να καταγράψει δρόμους της Αθήνας,με το πρόσχημα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων,
ενώ η κυβέρνηση μας και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων κάνουν τα στραβά μάτια για τις 1200 κάμερες που θα τοποθετήσει η Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας,για να μας καταγράφει καθημερινά με το πρόσχημα της ασφάλειας των πολιτών.




6 εκατομμύρια ευρό στα ΜΜΕ

Η Διακομματική συμφώνησε πως το κόστος αγοράς τηλεοπτικού χρόνου για τα διαφημιστικά μηνύματα των κομμάτων θα ανέλθει σε 6 εκατ. ευρώ, ενώ θα ισχύσουν σε γενικές γραμμές οι όροι προβολής που προβλέπονταν και στις ευρωεκλογές του 2004.
Αυτό σημαίνει πως κάθε ραδιοτηλεοπτικός σταθμός θα πρέπει να μεταδώσει 4 συζητήσεις με εκπροσώπους κομμάτων, να διαθέσει ένα 10λεπτο την εβδομάδα στα κόμματα και να μεταδώσει μία συνέντευξη Τύπου διάρκειας 60 λεπτών. Επίσης ορίζεται πως το 1/3 των δελτίων Ειδήσεων θα διατίθεται για την παρουσίαση της προεκλογικής δραστηριότητας.


agroschannel: Κακοποίηση ελέφαντα στην Φλώρινα








πηγές:sivilla,troktiko