Κυριακή 10 Μαΐου 2009

αντιρατσιστικό συλλαλητήριο 9-05-2009

προβοκάτορες μέλη ακροδεξιών οργανώσεων παρέα με τους άντρες των MAT σε συνεργασία κατά των διαδηλωτών και των μεταναστών



Στο video του Τvxs έχει καταγραφεί η δράση της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής» κατά των μεταναστών, με την ανοχή της αστυνομίας.
























































βίντεο του tvxs από την αντιρατσιστική πορεία του Σαββάτου και τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στο παλιό Εφετείο στην οδό Σωκράτους, όταν μέλη ακροδεξιών οργανώσεων προσπάθησαν να εισβάλλουν στο κτίριο. Για το ίδιο θέμα γράφουν και οι ρεπόρτερ του Tvxs.






να χαίρεστε την δημοκρατία σας.....


πηγές: athens.indymedia,tvxs

1 σχόλια:

pchris είπε...

9 Μαη εορτασμος της ημέρας απελευθέρωσης της Ευρώπης από το φασισμο και ναζισμό .Δεν είναι τυχαίο που διάλεξαν αυτη την ημέρα οι Χρυσαυγίτες και οι ομοιδεάτες τους να διαδηλώσουν στην Αθήνα.Λενε με το τρόπο τους ειμαστε εδώ ο φασισμός και ο ναζισμός ειναι εδώ ...επωάζεται το αυγό του φιδιού και εμεις χαριν της ελευθεριας του λόγου και της δημοκρατίας το αφήνουμε ανενόχλητο να επωάζεται..Ευτυχώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλα δυστυχώς δεν φτάνει θέλει παλλαϊκή αντίδραση και καταδίκη.Ποτέ πια φασισμός .