Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

«Εγχειρίδιο σωστής συμπεριφοράς» προς τους μουσουλμάνους ετοιμάζει η ΕΛ.ΑΣ.

«Εγχειρίδιο σωστής συμπεριφοράς» προς τους μουσουλμάνους ετοιμάζει να διανείμει στους αστυνομικούς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον Αγ. Παντελεήμονα και τα επεισόδια που ακολούθησαν.
Σύμφωνα με το Βήμα, στο εγκόλπιο θα υπάρχουν οδηγίες για την κράτηση μουσουλμάνων σε αστυνομικά τμήματα, για την είσοδο ένστολων σε τζαμιά, για τον σεβασμό της νηστείας των αλλοδαπών και για άλλες ενέργειες που μπορεί -μια λανθασμένη κίνηση- να προκαλέσουν τη βίαιη αντίδρασή τους.
Μεταξύ άλλων, θα ζητείται από τους αστυνομικούς να μπαίνουν ξυπόλυτοι σε χώρους προσευχής μουσουλμάνων για να αποφευχθεί οποιαδήποτε προστριβή και να προσέχουν στους σωματικούς ελέγχους ώστε να μην αρπάζουν ή σκίζουν(πρέπει να τους το πουν...??!!!!) το Κοράνι ή χαρτιά που αφορούν προσευχές τους αλλά και φυλακτά τους.
Ακόμη, θα υπάρχει ενημέρωση για την ανάγκη προσευχής των μουσουλμάνων τέσσερις-πέντε φορές την ημέρα και η οποία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταράσσεται και θα ζητείται να μην αφαιρείται η μαντίλα που φορούν οι γυναίκες.
Την κατάρτιση του εγχειριδίου ανέλαβε ο Κλάδος Ασφαλείας και Τάξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από εντολή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και πρώην εισαγγελέα της χούντας Χ. Μαρκογιαννάκη.

Κόλλησε το σχέδιο Ασπροπύργου για στρατόπεδο συγκέντρωσης


Την ίδια ώρα, το σχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΛΑΣ για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο δείχνει να ναυαγεί.
Σε νεώτερο έγγραφό της η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου αναφέρει τόσο ότι θα ανακύψουν κωλύματα με αποχαρακτηρισμούς γειτονικών δασικών εκτάσεων όσο και ότι υπάρχουν άλλες κτιριακές ελλείψεις.
Για το λόγο αυτό εξετάζονται εναλλακτικές προτάσεις για να βρεθούν άλλοι χώροι παραμονής,των αλλοδαπών χωρίς άδεια παραμονής που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.



2 σχόλια:

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ. -ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ- είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Την αποκάλυψη έκανε πριν απο λίγο στην εκπομπή :"ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΕΡΣΙΣ" στο "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ο Μουσουλμάνος, Κούρδος Ιστορικός κ. ALI KARDOYHO. Κατήγγειλε ΕΥΘΕΩΣ όσους μιλούν για "σκίσιμο" του Κορανίου απο τον Αστυνομικό και κατηγόρησε τα κόμματα που παρότρυναν τους Μουσουλμάνος να κατέβουν στην Αθήνα και να κάνουν ζημιές. Γεγονός που εξέθεσε όλους τους φιλήσυχους Μουσουλμάνους που διαβιούν ειρηνικά με τους Έλληνες πολίτες. Το επίμαχο χαρτί που υποτίθεται ήταν το κοράνι και έγινε όλος αυτός ο σάλος, μπορεί να ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο ΕΚΤΟΣ απο Κοράνι. Και εξήγησε:
Το κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.
Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ κοράνι , πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ !! και μετά να το αγγίξουν..
Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.
Άρα το επίμαχο έγγραφο που "κακοποιήθηκε" ήταν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εκτός απο το ΙΕΡΟ ΚΟΡΑΝΙ.
Και ΤΩΡΑ ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ να πουν οι "ψευτοπροοδευτικοί" και"Αντιρατσιστές";;

jojefb είπε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π.


αυτό μου άρεσε ποιο πολύ από όλα!!

γιαυτό μην το πιάσετε μετά από.....