Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το πρωί της Παρασκευής ο 20χρονος φοιτητής που κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν στο πάρκο της οδού Ναβαρίνου στα Εξάρχεια.
Ο νεαρός θα ταξίδευε τα ξημερώματα της Τετάρτης για Γερμανία αλλά παρέμεινε στην Ελλάδα προκειμένου να χειρουργηθεί στο σπασμένο του χέρι μετά από ξυλοδαρμό που καταγγέλλει ότι δέχτηκε από άνδρες των ΜΑΤ. Από το οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού προκύπτει ότι θα υποβληθεί μήνυση κατά των αστυνομικών αρχών. Από την πλευρά της η αστυνομία, ακόμη δεν έχει διατάξει τη διερεύνηση της υπόθεσης.



ιστοσελίδα πληροφόρησης για τη ελληνική νομοθεσία

Μια χρήσιμη ιστοσελίδα έδωσε σε χρήση το Υπουργείο Εσωτερικών, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών,προσφέρει στον πολίτη άμεση και ηλεκτρονική πληροφόρηση και για τη νομοθεσία που τον ενδιαφέρει. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δωρεάν πρόσβαση στο σύνολο της ελληνικής νομοθεσίας (νόμοι, διατάγματα και κανονιστικές αποφάσεις, όπως δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) από συστάσεως του Ελληνικού κράτους.Μέσα από 42 θεματικές ενότητες αλλά και δυνατότητες αναζήτησης με λέξεις – κλειδιά, οι πολίτες οδηγούνται, εύκολα και.. γρήγορα, και, το κυριότερο, δωρεάν, στη νομική πληροφορία που χρειάζονται. Μάλιστα, η διαρκής επικαιροποίησης που γίνεται διασφαλίζει την ακρίβεια των στοιχείων.
το κακό είναι ότι έχει στην αρχική σελίδα τον Παυλόπουλο.....

Δείτε την : http://www.e-themis.gov.gr





ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ!

“Με αφορμή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ στον ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με τη διαδικασία πλήρωσης 55 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης ανακοινώνεται ότι:
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε ήδη εντολή να σταλεί ο σχετικός φάκελος στο ΑΣΕΠ και να επικυρωθούν τα τελικά αποτελέσματα με πλήρη διαφάνεια ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε σκιά σχετικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού.”

Το παραπάνω δημοσίευμα που υπάρχει στο www.ypetha.gr είναι τελείως ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΌ γιατί έτσι ζητείται να επικυρωθούν τα τελικά αποτελέσματα μια ώρα νωρίτερα!!! εντωμεταξύ, η ένσταση απευθύνεται στο Υπουργείο και όχι στο ΑΣΕΠ, το οποίο δε θα δει τις ενστάσεις , λογικά!! Επομένως στο ΑΣΕΠ θα πάνε κατευθείαν οι κατάλογοι- κομματικές λίστες των υποψηφίων που επιλέχτηκαν, και που προφανώς θα έχουν τα τυπικά προσόντα!! αν είναι δυνατόν!
διαβάστε εδώ μια σχετική καταγγελία



πηγές: epikairo,anthrwpothirida