Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Οι επίσημοι του νησιού με άλλο μάτι



Ασορτί η γραβάτα του Προκόπη με την φόδρα του Καθολικού επισκόπου κ. Παπαμανώλη. Να δείχνει άραγε ενδιαφέρον για τις μειονότητες ή του προέκυψε κατά λάθος.
Συντονισμένοι οι τοπικοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης η βουλευτής κ. Μανούσου και περιφερειάρχης κ. Κόκκινος, η μεν με μπλε φορεματάκι και ο δε με μπλε γραβάτα (έτσι για να μην ξεχνάμε και που ανήκουμε). Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον η κ. βουλευτής πρέπει να τον ενημέρωσε τον Προκόπη. Ασε που με μπλε και οι τρεις θα έκαναν κακή εντύπωση. Από την άλλη μπορεί σε μία έκλαμψη οξυδέρκειας, να σκέφτηκε μόνος του (ρε δεν βάζω κάτι άλλο, αφού οι υπόλοιπο μπλε θα φοράνε, μην μας λένε και κολλημένους μετά). Πιστοί στην οπισθοδρόμηση της επαρχίας και η βουλευτής και ο περιφερειάρχης δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα (πάλι καλά που δεν τυλίχτηκε και με σημαία η κ. βουλευτής).
Ο νομάρχης κ. Μπάιλας κοιτάει αλλού (μάλλον περιμένει να τελειώσει η παρέλαση γιατί τον έβαλαν παρέα με τους κακούς και δεν τον παίζει κανένας).
Όσο για τους δημάρχους Ερμούπολης και Άνω Σύρου (οι δύο στα αριστερά), τους μπράβους κάνουν, ξενυχτισμένοι ήταν, πάντως δεν τα έβαλαν τυχαία τα γυαλιά ηλίου.

Το βραβείο καλύτερης στάσης (για ΠΡΟΟΟΟΟΟΟΣΧΗΗΗ μιλάμε πάντα) πάει αναμφισβήτητα στην κ. βουλευτή κι ας μην έχει κάνει στον στρατό. Ο κ. περιφερειάρχης προσπάθησε αλλά μάλλον έχει ξεπατικώσει πολύ τον προϊστάμενο του Κωστάκη και όλο και του μοιάζει πιο πολύ στο σουλούπι.

Επίσης το βραβείο "Αγέρωχου ύφους" πάει πάλι στην κ. βουλευτή. Ο Προκόπης προσπάθησε αλλά δεν παύει να είναι Προκόπης και έχασε (εκ γενετής το έχει πάθει). Οι τύποι με τα γυαλιά ηλίου αποκλείστηκαν γιατί προσπάθησαν να γίνουν αγέρωχοι κρύβοντας τα μάτια τους.

Και του χρόνου βοήθεια μας. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (του '21).

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ρε πως τους έχουν στολισμένους... Σαν μουσειακά εκθέματα είναι... Με την ταμπελίτσα τους... χαχαχα