Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Δηλώσεις Λεωνίδα Κύρκου για ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ


Ταπεινωτικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λεωνίδας Κύρκος μέσω της εφημερίδας «Τα Νέα» και ζητάει αλλαγή πορείας για το κόμμα.

Ο ηγέτης της ανανεωτικής Αριστεράς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «λεηλατήθηκε η γραμμή του Συνασπισμού» και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με την επισήμανση ότι «πρέπει να προχωρήσουμε και να διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται γιατί ο κόσμος μας που πολέμησε τόσα χρόνια δεν πολέμησε ώστε να υπάρχει ένα τέτοιο μόνιμο αποτέλεσμα».

Ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ότι «Πρόκειται για μια καθαρή ήττα, αλλά δεν είναι μόνο ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΝ. Όπως θα γίνει καθαρότερο τις επόμενες ημέρες, ανοίγει ο δρόμος για μια εναλλακτική λύση κυβέρνησης ΝΔ και ΛΑΟΣ και αυτό είναι μια από πιο τις αρνητικές εξελίξεις που μπορεί να επισημάνει κανείς. Οι δημοκρατικές δυνάμεις δεν μπόρεσαν να επισημάνουν έγκαιρα τον κίνδυνο μιας τέτοιας εξέλιξης, άφησαν ανοιχτό το δρόμο με την άρνηση της μεταξύ τους συνεργασίας και την ευκαιρία που δόθηκε θα την αρπάξει ο πολύπειρος Καρατζαφέρης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε καθόλου καλά, το μεγάλο λάθος είναι ότι μέσα σε αυτό το συνεταιρισμό ο ΣΥΝ εξαφανίστηκε και στη θέση του εγκαταστάθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις ποικιλώνυμες συνιστώσες του οι οποίες αυθαδίασαν σε βαθμό που ήθελαν να επιβάλλουν τις απόψεις του».




πηγές:tanea,tvxs

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αποφασιστηκε η οποια δράση δημοκρατικα και οσο υπηρχαν ικανοποιητικα ποσοστα ολα ηταν μελι γαλα επομενως ασε μας ρε συντροφε Κυρκο ειχες μια ολοκληρη ζωη να φτιαξεις τα πραγματα τωρα σου φτενε αλλοι?