Σάββατο, 9 Μαΐου 2009

στο DNA ο φασισμός και η νοθεία...

ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας ανακοίνωσε τη λήξη των εργασιών της Β' Τακτικής Συνόδου στη Βουλή:

"Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής με ενημέρωσε ότι, σήμερα το απόγευμα, υπεγράφη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια το διάταγμα λήξης των εργασιών της Β' Τακτικής Συνόδου της ΙΒ' Περιόδου της Βουλής, από αύριο 9 Μαΐου, λόγω των Ευρωεκλογών. Άμεσα ενημέρωσα τα Κόμματα περί τούτου"
ΤΕΛΟΣ τα σκάνδαλα

Πρόκειται για μια πρωτοφανή ενέργεια που οδηγεί σε παραγραφές υποθέσεων οι οποίες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνας.
στις 8 Μαϊου , η Βουλή κλείνει και οι εργασίες της θα ανοίξουν ξανά στα θερινά τμήματα.Φώτης Κουβέλης:

"Η λήξη της Συνόδου της Βουλής με την έκδοση του σχετικού διατάγματος είναι πρωτοφανής ενέργεια στην πολιτική ζωή του τόπου. Το αξιόποινο πράξεων υπουργών και υφυπουργών, οι οποίες άλλωστε βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνας εξαλείφεται. Είναι προφανής η επιλογή συγκάλυψης όλων αυτών των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης είναι τεράστια. Πρόκειται για μια πρωτοφανή ενέργεια, η οποία συνιστά θεσμική εκτροπή"Γιώργος Παπανδρέου:

Η απόφαση του κ. Καραμανλή να κηρυχθεί εσπευσμένα η λήξη της τρέχουσας Β΄ Τακτικής Συνόδου της Βουλής συνιστά ουσιαστική θεσμική εκτροπή.
Είναι μια κίνηση πρωτοφανής και προκλητική που οδηγεί σε παραγραφή όλων των τυχόν ποινικών ευθυνών των υπουργών για την περίοδο 2004-2007.
Είναι μια κυνική ομολογία ότι μπροστά στην αυτοσυντήρηση της κυβέρνησής του ο κ. Καραμανλής δεν έχει τον παραμικρό φραγμό.
Αντί για τη διαφάνεια, την απόδοση ευθυνών όπου αυτές υπάρχουν και την απαλλαγή όσων έχουν κατηγορηθεί άδικα, επέλεξαν την αναγκαστική αδράνεια και τη σιωπή της Βουλής, το σκοτάδι της αδιαφάνειας. Για να συγκαλύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και για να μείνει ανοικτό το πεδίο της λασπολογίας, της οργανωμένης κυβερνητικής σκανδαλολογίας και της σπίλωσης.
Η κυβέρνηση Καραμανλή θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση της συγκάλυψης, της παραγραφής και της παραβίασης της θεσμικής τάξης.
Την απάντηση θα τη δώσει ο λαός.
ας βρεθεί κάποιος να πει ότι αυτό δεν είναι χούντα!
είναι σύγχρονος φασισμός και από ότι φαίνεται μας αρέσει κι από πάνω...
μπράβο στον Παπούλιας που υπόγραψε αυτό το ξεφτιλίκι αλλά μάλλον τους βολέβει όλους...