Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

O BΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ....

Μια φορά και ένα καιρό σε ένα μακρινό βασίλειο αν θυμάμαι καλά Δεκαβαλιστάν το έλεγαν ,ζήτησαν ακρόαση από τον βασιλιά 7-8 συμβασιούχοι (ωρομίσθιοι)σε διάφορες άσημες θέσεις του Βασιλείου (καθαρίστριες κλπ βοηθητικό προσωπικό).
Τους δέχτηκε σε ακρόαση Μεγάλη Τετάρτη παρουσία και του Νέου Υπουργού του Δικαιοσύνης.
Οι υπήκοοι του είπαν για πολλοστή φορά τα προβλήματά τους (είναι απλήρωτοι 7 μήνες) και ω! του θαύματος ο Βασιλιάς γονάτισε και τους ζήτησε συγνώμη γιατί από λάθος υπουργών του δεν μπόρεσε να γίνει εκταμίευση του ποσού και ούτε πρόκειται να γίνει γιατί καθυστέρησαν να πάνε τα δικαιολογητικά εκεί που έπρεπε. Μάλιστα τους συμβούλευσε πατρικά να περιμένουν 2-3 χρόνια(νηστικοί) και αν είναι αρνητική η απάντηση από το εξωτερικό(εκεί θα αποφάσιζαν) να κάνουν αγωγή στο Βασίλειο του και υποσχέθηκε ότι πρώτος αυτός θα τους βοηθήσει να κερδίσουν και να πάρουν τα χρήματα τους.
Σε ερώτηση των υπηκόων γιατί δεν τους πληρώνει από το θησαυροφυλάκιο του τους απάντησε ότι δεν μπορεί να παρανομήσει. Πληροφορίες λένε ότι ένα παρδαλό κατσίκι που έτυχε να είναι παρόν μόλις το άκουσε αυτό έσκασε στα γέλια ,συνελήφθη πάραυτα λόγω ασέβειας προς τον Μεγαλειότατο και εκτελέστηκε τη Κυριακή του Πάσχα.
Και έζησε αυτός καλά και οι υπόλοιποι χειρότερα.

(Αναζητείται δημοσιογράφος να το ψάξει και να μας πει περισσότερα)


αναδημοσίευση απο: ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ