Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Ακόμα δεν τα σπάσανε... το άσυλο να φύγει… απο τον Περικλή Ζόλκου

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την νέα μορφή εγκληματικής βίας που έχει παρουσιαστεί στην Ελλάδα με τους κάθε λογής κουκουλοφόρους πρωταγωνιστές.

Δεν πέρασε λίγος καιρός από τα σκηνικά του Δεκέμβρη ούτε επίσης λίγος καιρός από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου με την δημοσίευση ενός βίντεο με μπαχαλάκηδες – αστυνομικούς. Βέβαια τότε λέγαμε ότι ο Λαζόπουλος δεν ανακάλυψε πάλι την Αμερική, είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο, ή τουλάχιστον στον κόσμο που ζει και αναπνέει ακόμα κανονικά, ότι η αστυνομία και η κυβέρνηση γενικότερα έχει παντού τα πλοκάμια της.

Να πάμε τώρα στα γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας. Άγνωστοι λένε με κουκούλες σπάσανε τα μαγαζιά στο κολονάκι και αφού πέρασαν σαν παρέλαση την οδό Σκουφά, αφού διάλεξαν ποιο μαγαζί θα σπάσουν ή ποιο αυτοκίνητο, είπαν να πάνε και στην Νομική να πιούνε και ένα καφέ ή να χαζέψουν καμιά φοιτήτρια.

Το πρόβλημα της κυβέρνησης και όλων των παπαγαλακίων της τώρα εστιάζεται στο ότι πήγαν οι κουκουλοφόροι μέσα στην Νομική Σχολή και ότι τάχατις για αυτό δεν τους πιάσανε… Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν ότι ήταν στο τσακ να τους συλλάβουν και μόλις πέρασαν οι κουκουλοφόροι την διαχωριστική γραμμή τους έχασαν… Ποιους Νομίζουν Ότι Δουλεύουν;;;;;;

Χρόνια τώρα τέτοιοι μηχανισμοί – παρακρατικοί δουλεύουν παρέα με την αστυνομία και την κυβέρνηση για να βρίσκει άλλοθι η κάθε κυβέρνηση να λαμβάνει πιο κατασταλτικά, πιο σκληρά μέτρα για το λαό. Άλλες φορές βέβαια και για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα βασικά προβλήματα που τον απασχολούν και που είναι βάση, πεδίο νέων αγώνων για την διεκδίκησή της λύσης τους.

Πρέπει ο κόσμος να συνειδητοποιήσει ότι όλα αυτά είναι στημένα στην προκειμένη περίπτωση για να καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο! Ότι και καλά βρήκαν καταφύγιο! Δηλαδή αν πήγαιναν σε ένα παρκάκι, τι θα κάνανε, θα καταργούσαν το παρκάκι;

Επαγρύπνηση χρειάζεται και αλλαγή των συσχετισμών επιτέλους!!!

Να ξεκουνήσουμε από τους καναπέδες μας και να βγούμε στο δρόμο οργανωμένα – περιφρουρημένα να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας!!

perikleszolkou.blogspot.com