Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

θέατρο Απόλλων μια ωραιά παράσταση μαγείας και ψευδαισθήσεων



Ο μάγος SANKARA γεννήθηκε στην Κρήτη.Από τα παιδικά του χρόνια "μαγεύονταν" όπως όλα τα παιδιά από το άγνωστο και τις ιστορίες για θαυματοποιούς και μάγους.
Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια από τους διασημότερους illusionists του πλανήτη στην Η.Π.Α. (Las Vegas κα).

Για δύο χρόνια & μέχρι τον Ιούνιο 2005, εμφανίζονταν στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη, τον οποίον εξαφάνιζε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του νυχτερινού κέντρου «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις & σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές (Star Channel στην μηνιαία σειρά «Νύχτες κωμωδίας», στο MEGA Channel στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος κόσμος το πρωί» & «Πολύ την Κυριακή»). Επίσης έχει εμφανιστεί σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα & Ψυχαγωγικά Show επί σκηνής.

Έχει εξαφανίσει αυτοκίνητο, ζωντανά, μπροστά στα μάτια του κοινού. Θάφτηκε κάτω από τόνους χώματος & κατάφερε να αποδράσει & να βγει ζωντανός. Τόλμησε με επιτυχία να κοπεί στα δύο.

Ο Μάγος Sankara έκανε αυτό που κανείς πριν δεν τόλμησε στην Ελλάδα, έφερε στη χώρα μας τη μαγεία σε νέα ύψη, με επιτεύγματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία !

Γιαυτό άλλωστε βραβεύτηκε και ως "Καλύτερος Έλληνας Μάγος" για το 2006.

το official site του: www.sankaramagic.com

Την Κυριακή 22 Μαρτίου θα τον έχουμε κοντά μας στο θέατρο Απόλλων.
2 παραστάσεις 11:00 & 19:00 αντίστοιχα.
οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 12 ευρό για τούς ενήλικες και 8 ευρό για τα παιδιά
πάρα πολύ καλές τιμές!!