Σάββατο, 11 Απριλίου 2009

γενικά....

παράνομη αντιγραφή και χρήση
της εφαρμογής των ΚΕΠ


Τα Δικαστήρια εξέδωσαν απόφαση-καταπέλτη κατά του ομίλου εταιρειών Infoquest και της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ για παράνομη αντιγραφή και χρήση της εφαρμογής των ΚΕΠ!
Οι πρωτοφανείς αποκαλύψεις που έγιναν πριν λίγες ώρες στο Δικαστήριο έφεραν στο φως παράνομες πρακτικές πρωτοφανούς υποκλοπής πνευματικών δικαιωμάτων, που πυροδότησαν μια βόμβα πολλών μεγατόνων στα θεμέλια των ΚΕΠ.
Η απόφαση αυτή φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το Υπ. Εσωτερικών, αφού αυτό είναι ο τελικός αποδέκτης και χρήστης της παράνομης αυτής εφαρμογής. Τώρα, το Υπ. Εσωτερικών θα πρέπει να λογοδοτήσει για ποιον λόγο επαναγόρασε μια εφαρμογή που ήδη είχε αγοράσει και χρησιμοποιούσε για πολλά χρόνια; Ποιοι επωφελήθηκαν οικονομικά απ’ αυτή τη συναλλαγή;

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί Παυλίδη

Με απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που ερευνά το θέμα της εμπλοκής του Αρ.Παυλίδη στον εκβιασμό που έχει καταγγείλει ο Φ.Μανούσης για τους διαγωνισμούς των δρομολογίων των άγονων γραμμών του Αιγαίου, αποφασίσθηκε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών όλων των μελών της οικογένειας του πρώην υπουργού. Στο μεταξύ η κατάθεση μάρτυρα - στενού συνεργάτη του πρώην υπουργού, περιέπλεξε περισσότερα τα πράγματα, καθώς από τα λεγόμενά του προέκυψε ότι υπήρχε υπερτίμημα στην αγορά του διαμερίσματος, για λογαριασμό της κόρης του πρώην υπουργού, το οποίο και δεν είχε δηλωθεί στο σχετικό συμβόλαιο αγοράς.

Δεν υπογράφει ο Σημίτης το αίτημα
για σύσταση εξεταστικής για τη SiemensΜε τις υπογραφές όλων των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εκτός από αυτήν του Κ.Σημίτη, κατατέθηκε το αίτημα από την αξιωματική αντιπολίτευση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, για το θέμα της Siemens. Αν και στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού προσπάθησαν να “διασκεδάσουν” τις εντυπώσεις, εντούτοις από την όλη υπόθεση καταδεικνύονται δύο ζητήματα: το πρώτο ότι συνεχίζει να υπάρχει διάσταση ανάμεσα στις απόψεις του πρώην και του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Μέσα από αυτή την πρώτη διαφοροποίηση περνάμε και στη δεύτερη, που έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να προσεγγίζονται ζητήματα που αφορούν στη δική του περίοδο διακυβέρνησης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κ.Σημίτης θεωρεί ότι το έργο του έχει μείνει απροστάτευτο απέναντι στην κριτική της Ν.Δ, χωρίς η τωρινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να το υπερασπίζεται επαρκώς.
(στην φωτό δεν είναι ο Σημίτης(!!!)πλάκα δεν έχει....(??).εδώ)

“Θερμή υποδοχή” στον πρωθυπουργό
οι ροδακινοπαραγογοί Πέλλας


Το Νομό Πέλλας επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός για σύντομη επίσκεψη.
“Θερμή υποδοχή” ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό οι ροδακινοπαραγωγοί του Νομού, οι οποίοι, όπως έχουν ανακοινώσει, θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους αριστερά και δεξιά του δρόμου.

ομάδα Δ
σας ποστάρω και μια φωτογραφία της ομάδας Δ που δημοσιεύτηκε στο athens.indymedia
η διακριτικότητα και η οργάνωση τους δεν περιγράφετε....


πηγές:
indymedia,prezatv,newsblog,ανθρωποθυρίδα....