Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

F4 γυναικών

το διήμερο 27-28 Μαρτίου. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μαρκόπουλο και Ηρακλής είναι οι τέσσερις ομάδες του γυναικείου βόλεϊ που θα αγωνιστούν στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Ερμούpolice «Δ. Βικέλας» με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας. Πρώτες οι κοπέλες του Μαρκόπουλου και του Ηρακλή, την Παρασκευή στις 18.00μ.μ., ενώ στις 20.30μ.μ. θα διεξαχθεί ο «αιώνιος» ημιτελικός, ο οποίος για ακόμα μια φορά τραβά τα βλέμματα όλων. Στη σύσκεψη που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Σύρο με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας για το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, Σύρου.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είναι το φάιναλ φορ μια ευκαιρία για να χαρούν οι φίλαθλοι και να προβληθεί το πιο όμορφο γυναικείο άθλημα. Τονίστηκε δε από όλους, ότι η διοργάνωση πρέπει να αποτελέσει μια γιορτή του αθλητισμού και έκφραση του φίλαθλου πνεύματος της τοπικής κοινωνίας. δεν κυκλοφόρησαν εισιτήρια και οι λίγες προσκλήσεις για το μικρής χωρητικότητας γηπέδου.
Με κοινή μάλιστα απόφαση της Ομοσπονδίας και των σωματείων που συμμετέχουν στη διοργάνωση, δεν θα διατεθούν προσκλήσεις σε οργανωμένους συνδέσμους, αλλά μόνον σε επιλεγμένους εκπροσώπους των διοικήσεων και στους συγγενείς των αθλητριών.
παράπονα έγιναν καθώς δεν δόθηκε η ευκερία σε απλούς πολίτες να
δουν αυτή την γιορτή του αθλητισμού.
μπράβο στην ανύπαρκτη τοπική αυτοδιοίκηση!μας εκπροσωπήσε επάξια πάλι!!
2 διμοιρίες ματ τι της θέλετε??? να φιλάνε τι???
αν είναι δυνατόν!!!